Νέα "επίθεση" Αλέξη Κούγια: «Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς...»

Με αφορμή δηλώσεις του παρουσιαστή στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα

Μετά τον Στέφανο Κασσελάκη στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια μπήκε και ο Νίκος Μουτσινάς. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του στις κάμερες σχετικά με την πρόσφατη επίθεση του ποινικολόγου στον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Για αυτό πρέπει να πάτε έξω από το γραφεία το ΕΣΡ και να ρωτήσετε "ΕΣΡ καλησπέρα, σε ενοχλεί το φιλί του Παπακαλιάτη ή αυτό που είπε ο κύριος Κούγιας;”. Αυτή είναι μια ωραία ερώτηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης, γιατί για αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα. Εκεί έχει γίνει το spot και δεν μπορώ να το καταλάβω. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο, που δεν υπάρχει σωσίβιο να πιαστούμε πουθενά. Παρόλα αυτά μακάρι η προσωπικότητα οποιουδήποτε να μπορεί να προσφέρει», είπε ο Νίκος.

Ο Αλέξης Κούγιας λοιπόν, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά, δεν μάσησε για ακόμη μια φορά τα λόγια του και ήταν χείμαρρος.

Η "επίθεση" Κούγια στον Νίκος Μουτσινά

«Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός δυστυχώς που δε μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ότι έχω διαβάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δε θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, να έχει συμμετάσχει σε κάποια κωμωδία, να έχει κάνει κάποια επιτυχία. Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανών εκπομπών. Και γιατί πρέπει να απαντήσω εγώ και να σχολιάσω την τοποθέτηση του οποιουδήποτε Μουτσινά; Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί, κοροϊδεύουν δηλαδή την κοινωνία.

Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά. Αυτοί οι οποίοι έχουν κάνει παιδιά με παρένθετες μητέρες έχουν κάνει παρανομίες. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας ανεκδιήγητος που κάνει μια εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση και εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί. Και να μεγαλώνουν τώρα δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι», είπε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.