«Εγώ τον στήριξα λίγο τον Λιάγκα ε;» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Στέφανο Κασσελάκη

Για τον σάλο με τη "γιαγιά" του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ τον στήριξα λίγο τον Λιάγκα ε;» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Στέφανο Κασσελάκη

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο πρώτος παρουσίασε ένα ρεπορτάζ στο οποίο ανέφερε πως μιλούσε η γιαγιά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν ισχύει και εξόργισε τον δεύτερο, ο οποίος του απάντησε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέα κόντρα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Το γεγονός αυτό συζητήθηκε, λοιπόν, στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Τετάρτη 20/9, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει πως αυτά είναι λάθη που συμβαίνουν συχνά πυκνά, παίρνοντας το μέρος του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την διαμάχη Λιάγκα και Κασσελάκη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε έξαλλος με ένα θέμα εκπομπής που "φιλοξένησε" τη γιαγιά του, η οποία έχει πεθάνει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου εξήγησε:

«Η γυναίκα του γιου, της αδελφής του προπάππου, του Στέφανου Κασσελάκη, είναι τελικά η γυναίκα που φιλοξένησε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας ότι είναι η γιαγιά του. Έκανε κάποιες δηλώσεις πολιτικές η συγκεκριμένη κυρία που βγήκε. Στην ουσία έβαλε στον τάκο την οικογένεια Κασσελάκη».

Δείτε επίσης: Η ηλικία, η καταγωγή και η «γκέι ατζέντα» του «δελφίνου» του ΣΥΡΙΖΑ

«Για να καταλάβουμε, βγήκε μια κυρία σε τηλεοπτική εκπομπή που υποστήριξε ότι είναι γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη και είπε πως ο ίδιος όπως και όλη του η οικογένεια ψήφιζε Νέα Δημοκρατία; Πουλήθηκε σαν ρεπορτάζ; Να πω κάτι; Έχει απόλυτο δίκιο ο Στέφανος Κασσελάκης όμως, λάθη γίνονται σε όλες τις εκπομπές. Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη. Δεν υπάρχει εκπομπή που δεν έχει κάνει λάθος. Δε λέω ότι έχει άδικο ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά λάθη γίνονται», επισήμανε τότε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και ενώ μέχρι τότε δεν είχε ακουστεί ο τίτλος της εκπομπής ή το όνομα του Γιώργου Λιάγκα που το παρουσίασε, η ίδια ανέφερε: «Εμείς έχουμε τον θείο του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι σίγουρα ο θείος; Γιατί μετά… Εγώ τον στήριξα λίγο τον Λιάγκα ε; Όλοι κάνουμε λάθη».