«Η τα ελληνικά του δεν του επιτρέπουν να αντιληφθεί τι λέγεται ή...» - Η οργισμένη απάντηση του Λιάγκα στον Κασσελάκη

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος κι άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η τα ελληνικά του δεν του επιτρέπουν να αντιληφθεί τι λέγεται ή...» - Η οργισμένη απάντηση του Λιάγκα στον Κασσελάκη

Το πρωί της Τρίτης 19/9 στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, μίλησε μακρινή γαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον υποψήφιο για τη προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - δείτε τις δηλώσεις της.

Λίγες ώρες αργότερα ο πολιτικός, με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook ξέσπασε κατά της εκπομπής ζητώντας τον σεβασμό στη μνήμη των δυο γιαγιάδων του, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια.

«Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας», έγραψε μεταξύ άλλων με τα σχόλια στήριξης να είναι πολλά - δείτε την ανάρτηση του.

Η οργισμένη απάντηση του Λιάγκα στον Κασσελάκη περί ψεύτικης γιαγιάς

Σήμερα Τετάρτη 20/9, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να απαντήσει στον Στέφανο Κασσελάκη που μίλησε περί ψεύτικης γιαγιάς για να τον δυσφημίσουν τα κανάλια, επειδή δήλωσε στον αέρα πως ψήφιζε ΝΔ.

«Είμαι ένας άνθρωπος, από τους λίγους της πιάτσας, που έχω κάνει λάθη αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ τα έχω παραδεχτεί. Τα έχω πληρώσει και σε χρήμα και σε επαγγελματικό "παρκάρισμα". Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει. Κι εσείς που μας βλέπετε και στους οποίους απευθύνομαι καθημερινά και δόξα τω Θεώ είστε πολλοί, είστε και οι περισσότεροι που βλέπετε τηλεόραση το πρωί και βλέπετε εμάς και σας ευχαριστούμε όλη η ομάδα...Επειδή απευθύνομαι καθημερινά σε εσάς όποτε κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη και προχωράω.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος κι άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε όλα στην πορεία και για το ρεπορτάζ με την γιαγιά και για την απάντηση του Στέφανου. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, δεν έχει καλούς συμβούλους; Δεν το πάει καλά το πράγμα», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής λίγο πριν προβληθεί το ρεπορτάζ.

«Ο κ. Κασσελάκης βγήκε και είπε ότι θα ξεδοντιάσει δημοσιογράφους και δικαστές. Αν θεωρεί ότι με αυτή την ανακοίνωση ότι ξεκίνησε το ξεδόντιασμα των δημοσιογράφων με την δικια μας εκπομπή και την αφεντιά μου, να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και μία χαρά και το ξεδόντιασμα ήταν άσφαιρο.

Και θα πω γιατί... ή ο ίδιος δεν το είδε, ή ακόμα τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που δεν του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος. Ξεκάθαρα χθες είπα ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή μας δεν είναι γιαγιά, μητέρα του μπαμπά του, ή μητέρα της μαμάς του, είναι μία πιο μακρινή γιαγιά. Μάλιστα, στο βίντεο που προβλήθηκε χθες, αφήσαμε την ίδια την κυρία να μιλάει και να περιγράφη τη σχέση της με τον κ. Κασσελλάκη. Αν λοιπόν εγώ ήθελα να κάνω προβοκάτσια, δεν θα έβαλα να λέει ποια είναι η σχέση, θα έλεγα εγώ ότι είναι μία γιαγιά.

Είπαμε ότι είναι μία μακρινή γιαγιά. Το λάθος μας και ψέγω τους συνεργάτες μου από χθες,αλλά δε μπορώ να το ξέρω, και ρωτήστε κ. Κασσελάκη τις εκπομπές που είναι φιλικές και τους δίνετε τα αποκλειστικά, ότι ο παρουσιαστής δεν μπορεί να ξέρει τι γράφεται στους τίτλους... Τους έβρισα τους συνεργάτες μου να σας το πω κι έτσι. Εμείς δεν αναστήσαμε καμία γιαγιά, είπαμε ότι είναι μακρινή συγγενής....», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε σε άλλο σημείο: «Ψάξτε σε άλλες ελληνικές εκπομπές -έχω φάκελο- που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν για να κάνουν τηλεθέαση. Και έβγαιναν οι ίδιοι με άλλα ονόματα. Η κυρία η συγκεκριμένη έχει μία προφανώς μακρινή συγγένεια με εσάς. Από ό,τι κατάλαβα ότι ο εγγονός της με εσάς είστε τρίτα ξαδέρφια. Αντί να μου στείλετε λουλούδια, ή σοκολατάκια που ανακαλύπτουμε το γενεολογικό σας δέντρο και να πείτε ευχαριστώ στην εκπομπή, βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας;», ολοκλήρωσε.