Οργισμένος ο Στέφανος Κασσελάκης με τη συνέντευξη που πήρε το Πρωινό στη ''γιαγιά'' του - Η προειδοποιητική ανάρτηση

«Οι πολίτες καταλαβαίνουν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη είναι στο προσκήνιο μετά την πρώτη του νίκη στην Α' φάση των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία.

Οι τηλεοπτικές κάμερες περιμένουν κάποια δήλωση από τον ίδιο, τα πρόσωπα, που τον στηρίζουν και την οικογένεια του. Χαρακτηριστικά, την Τρίτη 19/9 η γιαγιά του έκανε δηλώσεις στο Πρωινό, τονίζοντας μάλιστα, πως κατά παράδοση στην οικογένειά τους είναι δεξιοί (δείτε εδώ αναλυτικά).

Στη συνέχεια της ημέρας και αφού οι δηλώσεις της γιαγιάς - θείας του Στέφανου Κασσελάκη πήραν διαστάσεις ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook, με την οποία διέψευσε τη σχέση του με την εν λόγω κυρία, καθώς και όσα ανέφερε για το πρόσωπό του.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά τη συνέντευξη που πήραν στη γιαγιά του

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η αντίδραση του Κασσελάκη σε ερώτηση για τον Κούγια μετά την επίθεση για την σεξουαλικότητα του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και τη δημοσιογράφο Νικολέτα Κλάδη, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος στις 17/9 έδωσε "μάχη" στις κάλπες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υποψήφιος, αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία, στη στρατηγική του αλλά και στο σποτ που γύρισε στη Μακρόνησο το οποίο και έφερε την έκρηξη του Αλέξη Κούγια.

«Δεν έχω άγχος για την εκλογική διαδικασία και αυτό γιατί ξέρω ακριβώς το λόγο για τον οποίο έθεσα υποψηφιότητα. Δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου, η οποία είναι να μιλάω απευθείας στον κόσμο και ακόμα κι αν χάσω, ξέρω ποιος είμαι. Ξέρω το έργο που θέλω να προσφέρω. Υπάρχει ανάγκη από μια μοντέρνα και προοδευτική κοινωνία», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το σποτ που γύρισε, δήλωσε; «Σκοπός της επικοινωνίας είναι να αναδεικνύεις θέματα και ο παραλήπτης να λαμβάνει κάτι από όλο αυτό. Ήθελα να στείλω ένα ενωτικό μήνυμα και νομίζω το έστειλα, είναι η ιστορία του τόπου».

Όταν η δημοσιογράφος μετά την απάντηση του για το σποτ, τον ρώτησε για τον Αλέξη Κούγια, εκείνος ευχαρίστησε και έφυγε. «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ, γεια σας» είχε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως ο δικηγόρος φαίνεται πως δεν τον συμπαθεί ιδιαίτερα, καθώς είχε πει μεταξύ άλλων για τον κ. Κασσελάκη: «Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή κανονικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά αγόρια και κορίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα» - δείτε εδώ όλες τις αιχμηρές του δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1.