Ευχάριστα νέα για την Μαριλού Κόζαρη λίγες ημέρες μετά την γέννηση της κόρης της - Οι ευχές της κολλητής της, Κατερίνας Καινούργιου

Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/NDP
Instagram/NDP

Πριν από 6 ημέρες έφερε στην ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Πάνο Μουζουράκη, μία μπέμπα κοντά στα 4 κιλά και τώρα πια η Μαριλού Κόζαρη έχει δυο λόγους να γιορτάζει τον ερχομό του κάθε Σεπτέμβρη! Ποιος είναι ο δεύτερος; Μα φυσικά τα γενέθλιά της! Όπως αποκάλυψε η επί πολλά χρόνια κολλητής της φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με κάποια stories που έκανε, η Μαριλού στις 19 του μήνα μεγάλωσε κατά ένα χρόνο!

Τα stories της Κατερίνας Καινούργιου

Μαριλού Κοζάρη Κατερίνα Καινούργιου

«Χρόνια πολλά υπέροχή μου, χρόνια πολλά κολλητή μου, χρόνια πολλά μυρμηγάκι μου», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας και το ψευδώνυμο που έχει δώσει την Μαριλού Κόζαρη, ενώ συνέχισε σε επόμενη φωτογραφία «Μαζί για πάντα, να σε χαιρόμαστε λατρεία μου!».

Μαριλού Κοζάρη Πάνος Μουζουράκης

Στην τελευταία της ανάρτηση, δε, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που μέχρι στιγμής κανείς δεν είχε δει, από την προετοιμασία της γνωστής φαρμακοποιού για τον γάμο την με τον αγαπημένο τραγουδιστή συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα «Και η τοπ φώτο! Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη μανούλα του κόσμου».

Μαριλού Κοζάρη

Η πρώτη φωτογραφία της μικρής

Λίγες ώρες μετά την γέννα ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντας ουσιαστικά για πρώτη φορά ένα μέρος της μικρής τους κόρης και συνοδεύοντας το καρουζέλ αυτό με κάποιες σκέψεις...

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ.
Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του @mitera.gr, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας. Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή», έγραψε χαρακτηριστικά.