Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Στέφανος Μιχαήλ - Ο γάμος με τη Νάταλι Κάτερ

Οι δηλώσεις για το γάμο τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stefanos.michael - Instagram
stefanos.michael - Instagram

Ο Στέφανος Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 20/9 με τον ηθοποιό να μιλάει αναλυτικά για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Νάταλι Κάτερ (δείτε την εδώ).

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 4 χρόνια και μάλιστα διανύουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο με το Στέφανο Μιχαήλ να τονίζει, πως ο δεσμός τους είναι πολύ σοβαρός και μάλιστα ο γάμος είναι στις σκέψεις τους.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ έχει αποκτήσει από άλλο σύντροφο ένα κοριτσάκι, με το οποίο ο ηθοποιός έχει πολύ καλή σχέση με το φίλτρο του πατέρα να υπάρχει από χρόνια μέσα του.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή

«Γενικά η ζωή μας είναι ήρεμη, περνάμε πάρα πολύ ωραία, είμαστε ευτυχισμένοι και δένει όλο αυτό το πράγμα με τον καιρό. Είμαστε σχεδόν τέσσερα χρόνια μαζί. Ο γάμος εννοείται ότι είναι κάτι, που σίγουρα θα γίνει στο μέλλον, χτύπα ξύλο να πάνε όλα καλά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, δεν είναι μια σχέση περιστασιακή η Ναταλί, ούτε μία εφηβική σχέση. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, είμαστε σε μία φάση της ζωής μας, που και οι δύο θέλουμε άλλα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Μιχαήλ.

Τα τρυφερά λόγια του Στέφανου Μιχαήλ για την κόρη της συντρόφου του

«Προφανώς λείπω στην σύντροφό μου όπως και εκείνη σε εμένα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση το να σηκώνομαι να φεύγω έστω και για μισή εβδομάδα. Ουσιαστικά είναι μισή ζωή πλέον. Μισή στην Ελλάδα, μισή στην Κύπρο. Το παίρνει ευτυχώς πολύ καλά, μου δίνει δύναμη, με στηρίζει. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί αν δεν υπάρχει αυτό, δε μπορείς να είσαι καλός ούτε στη δουλειά, ούτε στη σχέση σου.

Εννοείται ότι υπάρχει η σκέψη του γάμου και είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω αλλά επειδή τα έχω όλα τακτοποιημένα στο μυαλό μου, θεωρώ ότι όλα πρέπει να γίνουν όταν είναι η ώρα. Το όνειρό μου είναι να φτιάξω ένα σπιτικό σε ένα μέρος που θέλω και να κάνω οικογένεια. Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου, έτσι είναι το σωστό αλλιώς δεν γίνεται δουλειά».