Βάνα Μπάρμπα για την κόρη της, Φαίδρα: «Μετανιώνω που τη μεγάλωσα μόνη μου! Είναι πολύ κουραστικό»

Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο η Βάνα Μπάρμπα ''πιάστηκε'' από την κάμερα του Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 20/9 με την ηθοποιό να κάνει δηλώσεις σχετικές με την υγεία της (δείτε εδώ τι της συνέβαινε) και την κόρη της.

Αναφορικά με το πρόβλημα υγείας της η ίδια αποκάλυψε, πως είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα ετοιμάζει κάτι νέο επαγγελματικά. Στη συνέχεια, δε δίστασε να μιλήσει και για την κόρη της Φαίδρα, που μεγαλώνει και μάλιστα η ηθοποιός ανάθρεψε μόνη της.

Πλέον, έχοντας περάσει τα χρόνια η Βάνα Μπάρμπα δηλώνει μετανιωμένη για την απόφασή της να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της, χωρίς δηλαδή τη συμβολή του πατέρα της, καθώς αυτή η συνθήκη πάνω από όλα έκανε κακό στο παιδί της.

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για το μεγάλωμα της κόρης του

«Μετανιώνω που μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου. Είναι πολύ κουραστικό. Είναι λάθος αυτό. Τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς, δε μπορείς να είσαι μόνο με τον ένα γονιό. Είναι λάθος, γιατί δημιουργούνται προβλήματα στα παιδιά. Και είπα, ότι έλεγα παλιά στα νέα κορίτσια να το κάνουν αλλά τώρα μετανιώνω. Να μη το κάνουν αν δεν είναι σίγουρες. Όλα καλώς καμωμένα και τα λάθη μας είναι δικά μας, μας κάνουν να ολοκληρωθούμε σαν άνθρωποι», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της

«Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει, να μας δοκιμάσει. Kάτι θέλει να μου μάθει... Πιστεύω πως ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος μέσα από τον πόνο. Έχω άλλη ενσυναίσθηση πλέον. Έχω νοιάξιμο. Πιστεύω πως με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ήμουν ματαιόδοξη και εγωίστρια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας όταν έρχεται το κακό είναι να πολεμάμε το φόβο», είπε.

Για το πως κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει, είπε: «Δεν είχα ενέργεια. Τα δύο τελευταία χρόνια είχα μία κόπωση. Δεν ήθελα να δουλεύω. Έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου. Μετά καταλάβαμε πως ότι κάποιο θεματάκι. Είμαι πολύ καλύτερα και έτοιμη να κάνω καινούριο κύκλο».

Μιλώντας για την ζωή της, αναφέρθηκε και στην μητρότητα, αναφέροντας: «Ήταν λάθος που μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς. Θα μπορούσα να γυρίσω πίσω σε μία από τις σχέσεις, που με χάραξε».