«Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

Σε αμηχανία με την ερώτηση της Μπέσσυς Αργυράκη η παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

Στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Τετάρτη 20/9, συζητήθηκε η αποκάλυψη της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα μηνύματα που της έστελνε παντρεμένος, τον οποίο και ξεμπρόστιασε στη γυναίκα του (δείτε εδώ τις αναρτήσεις με τα μηνύματα) και η Φαίη Σκορδά ζήτησε από την Μπέσσυ Αργυράκη που ήταν καλεσμένη, να μιλήσει για τα μηνύματα που μπορεί να έχει δεχθεί και η ίδια από δεσμευμένους.

Εκείνη, ωστόσο, θέλησε να μάθει για την παρουσιάστρια και έτσι αντίστρεψε την ερώτηση, εκμαιεύοντας πληροφορίες για την προσωπική ζωή της (δείτε εδώ τη στιγμή που την έφερε σε δύσκολη θέση ρωτώντας για την εγκυμοσύνη της), με την Φαίη Σκορδά να εξηγεί πως πολλές φορές δεν έχει να κάνει μόνο το γεγονός πως κάποιος μπορεί να έχει σχέση, αλλά παίζει ρόλο και το τι θα στείλει.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

«Θα αντιστρέψω την ερώτηση. Εσένα σου έχουν στείλει παντρεμένοι;», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και η παρουσιάστρια απάντησε:

«Ναι, μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι… Έχει να κάνει και με τον τρόπο. Το “παντρεμένος” το τερματίζει. Αλλά και πάλι δεν είναι μόνο το “παντρεμένος” που είναι ανήθικο και σε βάζει σε μια διαδικασία ανηθικότητας, αλλά είναι και ο τρόπος που κάποιοι άνθρωποι προσεγγίζουν μέσα από τα social media, κι ας μην είναι δεσμευμένοι».