Αγνώριστη και πολύ εντυπωσιακή η Λάουρα Νάργες - Η αλλαγή στα μαλλιά της για τη βάφτιση του γιου της

Έβαλε extensions και άλλαξε χρώμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
lauranarjes - instagram
lauranarjes - instagram

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι αναμένεται να βαφτίσουν το γιο τους και να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του με το ζευγάρι να δίνει στη δημοσιότητα το προσκλητήριο (δείτε εδώ πότε και που θα γίνει η βάφτιση).

Οι ετοιμασίες, όπως είναι λογικό είναι πολλές λίγο πριν το μυστήριο και μάλιστα η Λάουρα αποφάσισε την Τετάρτη 20/9 να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της, καθώς έχει φανταστεί την εικόνα της στην βάφτιση του γιου της.

Με instagram stories, που έκανε η ίδια μοιράστηκε το νέο της look, καθώς άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της από μελί σε καστανό με ανοίγματα και παράλληλα έβαλε extensions, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Η αλλαγή που έκανε η Λάουρα Νάργες στα μαλλιά της

Oι χωριστές διακοπές από το Χρήστο Σαντικάι

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, εντόπισε τον Χρήστο Σαντικάι και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου του έκανε μερικές ερωτήσεις για τη ζωή του ως μπαμπάς ενός παιδιού και την σχέση του με την Λάουρα Νάργες.

«Η Λάουρα πήγε το καλοκαίρι στη Γερμανία με το παιδί μας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά ξέραμε εξ' αρχής ότι θα τα έχουμε αυτά, γιατί είναι οι δουλειές μας έτσι. Θα ήθελα το πρώτο καλοκαίρι να το ζήσω μαζί με τον γιο μου, αλλά εντάξει, δεν πειράζει», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Ο γιος μας είναι πιστός στον ρυθμό της μουσικής. Λέει μαμά, μπαμπά. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτή τη γυναίκα δίπλα μου, την αγαπάω, είναι πολύ όμορφη γυναίκα αλλά πάνω από όλα πολύ όμορφος άνθρωπος. Την ερωτεύτηκα ακόμη περισσότερο όταν έγινε μαμά, ήρθαν κι άλλα συναισθήματα που δεν το περιμένεις».

Όσον αφορά στο μωρό τους, εξήγησε: «Θα τον πούμε Αλέξανδρο», όχι λόγο παράδοσης, αλλά επειδή τους άρεσε το όνομα.