Μετά την ανοιχτή κόντρα για τον Αντώνη Βαρδή - Η Νατάσα Σκαφίδα ξέσπασε κατά της Φιλοθέης Μωβ

«Λυπηρός κιτρινισμός»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η πρόσφατη συναυλία, που έγινε στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή σε συνεργασία με το ''Όλοι μαζί μπορούμε'' αποτέλεσε αφορμή συζήτησης, καθώς ήρθε στην επιφάνεια η κόντρα της οικογένειας Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ.

Ο τελευταίος γάμος του Αντώνη Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ φαίνεται, πως μετά το θάνατο του έφερε ρωγμές στη σχέση της κυρίας με τα παιδιά του αείμνηστου τραγουδιστή, καθώς υπήρχαν άλυτα προβλήματα.

Μετά τη συναυλία, η ''κόντρα'' αυτή ήρθε ξανά στο προσκήνιο (δείτε εδώ αναλυτικά) με τον Γιάννη Βαρδή να δηλώνει, πως ενδέχεται να κινηθεί και νομικά κατά της κυρίας Μωβ.

Οι οργισμένες αναρτήσεις της Νατάσας Σκαφίδα για την διαμάχη της οικογένειας Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ

Την Τετάρτη 20/9 η Νατάσα Σκαφίδα, σύζυγός του Γιάννη Βαρδή έκανε δύο αναρτήσεις στο instagram σχετικές με την υπόθεση, κάνοντας γνωστή και τη δική της θέση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις.

Βαρδής - Σκαφιδά - Μωβ

Βαρδής - Σκαφιδά - Μωβ

Ποια είναι η Φιλοθέη Μωβ

Ο Αντώνης Βαρδής με την Φιλοθέη Μωβ ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο 3 μήνες πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής. Ο γάμος έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα και τον γνώριζαν μονάχα οι οικογένειες τους.

Μετά το θάνατο του ωστόσο, ξεκίνησε και η δικαστική διαμάχη της με τα παιδιά του, Γιάννη και Καλλιστώ. Όλα ξεκίνησαν όταν - σύμφωνα με την ίδια - όταν ένα απόγευμα γύρισε στο σπίτι που έμεναν όλοι μαζί και δεν μπορούσε να μπει μέσα με το κλειδί της. Στην αρχή νόμιζε πως τους διέρρηξαν ωστόσο όπως την ενημέρωσε ο Γιάννης Βαρδής είχαν αλλάξει κλειδαριές ώστε να μην μπει.

Αντώνης Βαρδής Φιλοθέη Μωβ

Αφορμή όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ήταν ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Βουλγαρία με το όνομα του Αντώνη και του Γιάννη, από τον οποίο δεν μπορούσε να τραβήξει χρήματα. Θεώρησε λοιπόν πως η Φιλοθέη Μωβ είχε εμπλοκή παρόλο που η ίδια αρνήθηκε την ανάμειξη.

Όταν οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και μετά από μια μεγάλη ένταση, ο Γιάννης Βαρδής της ζήτησε συγνώμη με την Φιλοθέη Μωβ να αποσύρει την μήνυση συκοφαντική δυσφήμιση.

Σήμερα οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες όπως αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του γιου του Αντώνη Βαρδή, έχοντας αναφέρει πως μετά το θάνατο του πατέρα του, η συμπεριφορά της άλλαξε.