«Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να την βλέπω μπροστά μου» - Καταπέλτης ο Γιάννης Βαρδής για την Φιλοθέη Μωβ

«Παντρεύτηκε τον πατέρα μου σε μια περίοδο που δεν είχε αντίληψη και αίσθηση του χρόνου!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να την βλέπω μπροστά μου» - Καταπέλτης ο Γιάννης Βαρδής για την Φιλοθέη Μωβ

Με αφορμή την συναυλία που έκανε ο Γιάννης Βαρδής πριν από λίγες ημέρες για τον πατέρα του, έχει ξεκινήσει μια θύελλα αντιδράσεων κι ένας δημόσιος... καυγάς μεταξύ αυτού και της τελευταίας γυναίκας του Αντώνη, Φιλοθέη Μωβ. Η Φιλοθέη σε προηγούμενες δηλώσεις της κατηγόρησε τον Γιάννη πως δεν σεβάστηκε την επιθυμία του πατέρα του που είχε ζητήσει να μην γίνει καμία συναυλία με το όνομά του κι εκείνος, το πρωί της Πέμπτης 14/9 της απάντησε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Γιάννης ήταν καταπέλτης εναντίον της κι άφησε να εννοηθούν πολλά. Όπως φαίνεται αυτή η ιστορία θα έχει σίγουρα συνέχεια...

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή στην Φιλοθέη Μωβ

«Την κυρία Μαραγκόζη συνειδητά δεν την κάλεσα (στην τιμητική συναυλία), γιατί σε μία προσπάθεια που είχε κάνει ο πατέρας μου το 2006 δεν την κάλεσε ούτε ο ίδιος. Εγώ πορεύομαι με τις δικές του επιθυμίες. Τι είπε η Μαρία Σκιντζή με το ψεύτικο όνομα; Ο Αντώνης Βαρδής δεν θα έλεγε ποτέ στα παιδιά του «ευχή και κατάρα». Αυτό το φαντάστηκε η κυρία, που παντρεύτηκε τον πατέρα μου για τρεις μήνες με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη και αίσθηση χρόνου. Θα έπρεπε να λέει ευχαριστώ και να σωπαίνει. Ο πατέρας μου όντως είχε πει ότι δεν θέλει να γίνει συναυλία, γιατί ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος, ήταν εν βρασμό, από καλλιτέχνες που τότε του γύρισαν την πλάτη.

Ποτέ δεν σκέφτηκε να μην κάνει συναυλία. Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και η αδερφή μου, η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% του πνευματικού δικαιώματος, όχι του ηθικού. Άρα μπορεί αν θέλει απλά να κουνάει το δάχτυλο, δεν μπορεί να επέμβει. Από την στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου άλλαξε πολύ η στάση της. Αν συνεχίσει να βγαίνει στα κανάλια θα πω κάποια στιγμή. Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιότητα είναι αυτή η γυναίκα που είχε βγει κι έλεγε ότι είναι παντρεμένη με τον πατέρα μου 3 χρόνια και είχα βγει εγώ με ένα χαρτί και είχα αποδείξει ότι ήταν μαζί τρεις μήνες. Μόνο αυτό θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι.

Τώρα όσον αφορά το σπίτι, εγώ της επέτρεψαν να μείνει. Έχει δουλειά είναι εισοδηματίας, σημαίνει ότι θα μπορούσε να φύγει. Της ζήτησα πολύ ευγενικά να πάει στο σπίτι της και μου είπε θα σε κυνηγήσω νομικά. Έφαγα τότε ένα μεγάλο χαστούκι και κατάφερα να σώσω τα χρήματα του πατέρα μου. Δεν είναι μια γυναίκα που αυτό που λέει ισχύει, την απεχθάνομαι δεν θέλω να την βλέπω μπροστά μου. Έχει πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο. Μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε λάθη και αθωώθηκα. Πορεύομαι καθαρά με ότι λέει ο πατέρας μου και έχω απόλυτο δίκιο, 100%», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής.

Λίγο αργότερα στην ίδια εκπομπή πήρε θέση επί του θέματος η Εύη Δρούτσα, και στάθηκε απέναντι από τον Γιάννη λέγοντας «Ο Αντώνης ήταν δύσκολος άνθρωπος. Ο μακαρίτης είχε πει να μην γίνει καμία συναυλία γι' αυτόν, και τελικά έγινε. Ότι πει έπρεπε να κάνουν. Είπε δεν θέλω να μου κάνετε συναυλία, άρα αυτή την στιγμή έκανε ο Γιάννης την συναυλία...Τώρα ήθελε ο Γιάννης να την κάνει αλλά έπρεπε να σεβαστεί τον έρωτα που έζησε ο πατέρας τους (με την Χ. Μαραγκόζη). Ο Γιάννης έχει πάντα την σκιά του πατέρα του!».