Λεπτομέρειες για το νυφικό χτένισμα της Δήμητρας Βαμβακούση - Ρητά χωρίς τον Αγγελόπουλο στις πρόβες

Εξελίξεις λίγο πριν το γάμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι ετοιμασίες για το γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση πληθαίνουν και έτσι λίγο πριν δούμε το ζευγάρι στην εκκλησία, διαρρέουν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το μυστήριο.

Είναι γνωστό, πως ο Τρύφωνας Σαμαράς θα είναι ο κομμωτής της νύφης και μάλιστα μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε την Τετάρτη 20/9 στην κάμερα του Breakfast at star αποκάλυψε, πως θα είναι ο νυφικό χτένισμα.

Oι αποκαλύψεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την το νυφικό χτένισμα της Δήμητρας Βαμβακούση

Οι πρόβες, που έχει κάνει η Δήμητρα με τον Σαμαρά είναι δύο και μάλιστα ο Τρύφωνας αποκάλυψε, πως η νύφη δε θα βάλει στέμμα και μάλιστα κατά τον κομμωτή θα της ταίριαζε ένα χτένισμα με τα μαλλιά πίσω λόγω του κομψού προσώπου της (δείτε εδώ το κτήμα που θα γίνει η δεξίωση μετά το γάμο).

Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης

Την Τρίτη 19/9 η κάμερα του Super Κατερίνα εντόπισε τη μέλλουσα νύφη λίγο πριν κάνει την πρόβα για το νυφικό της χτένισμα με τη ρεπόρτερ να τη ρωτάει σχετικά με τις φήμες εγκυμοσύνης, που κυκλοφόρησαν (δείτε εδώ την αναγγελία του γάμου τους).

Η Δήμητρα Βαμβακούση απάντησε ανοιχτά για το κομμάτι της εγκυμοσύνης τονίζοντας, πως δεν σχετίζεται ο γάμος με το κομμάτι εγκυμοσύνης, ωστόσο θα ήθελε να στο μέλλον να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, καταλαβαίνω ότι απασχολεί αλλά…Πρώτα ο Θεός, γιατί όχι να γίνω κάποια στιγμή μανούλα, αγαπώ πάρα πολύ τον Γιώργο αλλά δεν παντρεύομαι για αυτό. Μπορεί να παντρευτεί κανείς για να έχει την ευλογία πάνω από το κεφάλι του και να ενώσουν τις ζωές τους. Είναι το μυστήριο, που έχει σημασία για εμάς», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Βαμβακούση.