"Μυρίζει" χλιδή: Με χρυσές λεπτομέρειες και τεράστιο κήπο - Ο χώρος που θα γίνει το γλέντι του γάμου του Αγγελόπουλου και της Βαμβακούση

Βίντεο και φωτογραφίες από το κέντρο εκδηλώσεων

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στους Αγίους Ισιδώρους, στον τόπο όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά (δείτε εδώ ποιος είναι ο λόγος που παντρεύονται τόσο βιαστικά).

Μετά τον γάμο, όμως, θα ακολουθήσει φαντασμαγορικό γλέντι, σε κέντρο εκδηλώσεων στην Αττική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, πρόκειται για τον ίδιο χώρο όπου, όπου γιόρτασαν την δική τους αγάπη ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς (δείτε εδώ τα δύο νυφικά που άλλαξε εκείνη τη μέρα).

Έχει τεράστιο κήπο, γεμάτο πρασινάδα, που χωράει πολύ μεγάλο αριθμό καλεσμένων και είναι διακοσμημένος με λουλούδια και χρυσές λεπτομέρειες. "Μυρίζει" χλιδή.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το γλέντι του γάμου του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Ποιος του έριξε άκυρο

Μία σύντομη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, παραχώρησε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος σχολίασε τα προγράμματα της τηλεόρασης αυτή τη σεζόν και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, όμως μίλησε και για άλλο ένα πολύ φλέγον ζήτημα. Τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλο και της Δήμητρας Βαμβακούση.

Οι καλεσμένοι τους είναι περίπου 600 άτομα. Ανάμεσά τους και ο επιτυχημένος σχεδιαστής. Ο ίδιος, όμως, αποκάλυψε στις κάμερες πως δεν θα παρευρεθεί και εξήγησε τον λόγο (δείτε εδώ ποιο ακόμη πρόβλημα αντιμετωπίζει το ζεύγος λίγες μέρες πριν το μυστήριο).

«Προσκυνώ κάθε μέρα τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Τα Σύρματα είναι η νέα σειρά της ΕΡΤ που θα με φιλοξενήσει, είπα σχεδόν αμέσως το ναι, ήταν ένα σενάριο που μου άρεσε. Οι συζητήσεις για το Emily in Paris είναι σε πρώιμο στάδιο. Ξαφνικά το έβγαλαν όλοι. Και επειδή πολλές φορές πολλά λέγονται, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει», είπε αρχικά.

Έπειτα σχολίασε: «Δεν πρόλαβα να δω καμία πρωινή εκπομπή. Είναι τόσο θλιβερά αυτά που περνάμε, που δεν θέλω πραγματικά να ασχοληθώ με θεάματα και τέτοια».

Όσον αφορά στον γάμο των δύο παιδιών, επισήμανε: «Φυσικά και με κάλεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο γάμο του, αλλά δεν θα πάω βέβαια, γιατί τον κύριο Ντάνο ούτε τον ξέρω, ούτε τον παρακολουθούσα τότε στο Survivor. Νομίζω δεν είχα και τηλεόραση εκείνο το διάστημα. Εύχομαι να είναι καλά κι ευτυχισμένος, να το δείχνουν οι εκπομπές όλη την ώρα να σταματήσουν να δείχνουν τον Κασσελάκη πια».

Δείτε επίσης: «Πρώτα ο Θεός...» - Η Δήμητρα Βαμβακούση ''έσπασε'' τη σιωπή της σχετικά με τις φήμες εγκυμοσύνης