Το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο - Ο λόγος που η Άννα Πρέλεβιτς άλλαξε δύο νυφικά στο γάμο της με το Νομικό

Αποκάλυψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο - Ο λόγος που η Άννα Πρέλεβιτς άλλαξε δύο νυφικά στο γάμο της με το Νομικό

Ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς έκαναν ένα ονειρικό γάμο, τον οποίο χάρηκαν εκείνοι, η οικογένειά τους και οι καλοί τους φίλοι, που ήταν καλεσμένοι στην πιο όμορφη στιγμή της ζωή τους.

Μετά το πέρας του γάμου, βλέπουμε τη νύφη - μοντέλο να κάνει συχνά πυκνά κάποια Q&A στο instagram απαντώντας σε ερωτήσεις, που έχουν οι ακόλουθοι της σχετικά με το μυστήριο και το πάρτι, που ακολούθησε!

Τα δύο φορέματα που άλλαξε η Άννα Πρέλεβιτς στο γάμο της

Οι πολύ παρατηρητικοί λοιπόν, αντιλήφθηκαν πως η Άννα Πρέλεβιτς άλλαξε δύο νυφικά και έτσι η ίδια έδωσε την εξήγησή της πίσω από αυτή την επιλογή (δείτε εδώ το ονειρικό προσκλητήριο του γάμου).

Γάμος Πρέλεβιτς

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για τον γάμο του αδερφού της

Η αδερφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού, μίλησε στους ρεπόρτερ και τις τηλεοπτικές κάμερες και έλαμπε από την χαρά της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι», αρκέστηκε να πει και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” απαθανάτισε την Δούκισσα να βγάζει selfie με τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο, μετά από επιθυμία δική του.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι από το οποίο φυσικά ανέβηκαν και διάφορα στιγμιότυπα στα social media και όπως είδαμε μεταξύ άλλων τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς ενώ η Δούκισσα Νομικού χόρεψε διασκεδάζοντας με την ψυχή της μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάκη και τη Φαίη Κυριακοπούλου.