Σφραγισμένο με χρυσή λεπτομέρεια - Το υπέρκομψο προσκλητήριο του γάμου της Πρέλεβιτς & του Νομικού

Παραμυθένιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς έκαναν το γάμο το ονείρων του στο Κολωνάκι με την οικογένεια του ζευγαριού και καλούς τους φίλους να δίνουν το παρόν καμαρώνοντας τους στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.

Η νύφη έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις, καθώς είχε επιλέξει να βάλει ένα νυφικό - πολύ ιδιαίτερο - και όπως είχε τονίσει ήθελε να είναι διαφορετικό, από όλα εκείνα, που είχε φορέσει ως μοντέλο.

Το προσκλητήριο του γάμου του Νικήτα Νομικού και της Άννας Πρέλεβιτς

Μέσα από το λογαριασμό της στο instagram η Πρέλεβιτς φροντίζει να μας δείχνει μερικές από τις άγνωστες λεπτομέρειες του γάμου (δείτε εδώ το μυστικό με το κρυμμένο σκόρδο στο νυφικό της) καθώς αυτή τη φορά μοιράστηκε το κομψό προσκλητήριο τους.

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για τον γάμο του αδερφού της

Η αδερφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού, μίλησε στους ρεπόρτερ και τις τηλεοπτικές κάμερες και έλαμπε από την χαρά της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι», αρκέστηκε να πει και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” απαθανάτισε την Δούκισσα να βγάζει selfie με τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο, μετά από επιθυμία δική του.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι από το οποίο φυσικά ανέβηκαν και διάφορα στιγμιότυπα στα social media και όπως είδαμε μεταξύ άλλων τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς ενώ η Δούκισσα Νομικού χόρεψε διασκεδάζοντας με την ψυχή της μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάκη και τη Φαίη Κυριακοπούλου.