Ερωτευμένος στα μπουζούκια ο Τόνυ Δημητρίου - Σε σχέση με την πρώην σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Τόνυ Δημητρίου είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή και μάλιστα σε σχέση με τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου με το ζευγάρι να είναι πολύ ενεργό με κοινές του αναρτήσεις στα social media.

Πρόσφατα μάλιστα οι δύο τους βρέθηκαν μαζί στο Romeo κάνοντας μια νυχτερινή έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί, εκεί όπου ήταν και ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr και τους απαθανάτισε.

Η έξοδος του Τόνυ Δημητρίου με τη σύντροφό του στα μπουζούκια

Χαμογελαστό ήταν το ζευγάρι απολαμβάνοντας το ποτό τους και το σχήμα, που τραγουδάει στο Romeo. Τα φλας έπεσαν και στους δύο, ωστόσο πολλά βλέμματα τράβηξε και η σύντροφος του Τόνυ Δημητρίου με το look της (δείτε εδώ τις δηλώσεις της μετά το χωρισμό της με το Λάμπρο Κωνσταντάρα).

Τόνυ Δημητρίου - Σύντροφος

«Έχω τελειώσει με το κεφάλαιο να γίνω ξανά πατέρας»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Τόνυ Δημητρίου είχε μιλήσει στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «πατέρας».

«Τρώω συνέχεια κι έχω χάσει βάρος γιατί επιλέγω την υγιεινή απόλαυση. Έχω υπάρξει και παλαιότερα επιχειρηματίας. Πρέπει να έχεις την οικονομική δυνατότητα να λες και όχι. Νομίζω ότι έχω τελειώσει με το κεφάλαιο να γίνω ξανά πατέρας. Αν το θελήσει η σύντροφός μου, το ξανασυζητάμε.

Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Έχω υπάρξει πολλές φορές παντρεμένος “ψυχικά” στη ζωή μου. Με τη δουλειά που κάνω θα ήταν πολύ δύσκολο να έχω εγώ μόνο την επιμέλεια των παιδιών μου. Δεν ήμουν ποτέ sex symbol, σπάνια ήμουν ο… αγαπητικός της βοσκοπούλας. Για έναν έρωτα έχω σηκωθεί κι έχω πάει στη Βραζιλία για ένα μήνα με λίγα λεφτά στην τσέπη».