«Βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά...» - Η Στεφανία Γκουρνέλου "αδειάζει" τον Κωνσταντάρα μετά τον χωρισμό τους

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το τέλος στη σχέση τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά...» - Η Στεφανία Γκουρνέλου

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/6) η Στεφανία Γκουρνέλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στους λόγους που τους οδήγησαν στο να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα πριν από λίγες μέρες και μάλιστα είχε αναλάβει την ευθύνη για τον χωρισμό (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Απασφάλισε η Στεφανία Γκουρνέλου για τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Τελείωσε αυτό, όλα καλά. Τον ευχαριστώ που έχει αναλάβει την ευθύνη του. Ωστόσο, η τραμπάλα των μεριδίων ευθύνης σίγουρα κάπου κλίνει, αλλά εγώ πιστεύω ότι πάντα σε ένα χωρισμό ευθύνονται και οι δύο.

Δεν έπαιξε το Survivor ρόλο στον χωρισμό, τουλάχιστον όχι η απόσταση. Εγώ βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από ό,τι εκείνος, χωρίς να λέω ότι είμαι καλύτερη εγώ ή χειρότερος εκείνος. Έχω έναν υπεραναλυτικό νου και τον εφαρμόζω παντού.

Η περίοδος του χωρισμού ήταν έντονη για μένα. Να μιλήσουμε ως φίλοι δεν ξέρω, είναι και πολύ νωπό», είπε χαρακτηριστικά.

Το σκηνικό με την Κώνστα που ενόχλησε

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark το βράδυ της Παρασκευής 20/5. Ο δημοσιογράφος, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Κώνστα όταν γύρισε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5.

«Με την Έλενα Κώνστα ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Έχουμε χωρίσει τα τελευταία δυο χρόνια. Έχουμε μια ιδανική σχέση. Με έναν άνθρωπο που έχει αγαπηθεί δεν είναι ωραίο να χαλάνε τα πράγματα. Δε μου αρέσει να χαλάνε άσχημα τα πράγματα στη ζωή μου. Είχα έρθει και κοντά με τους γονείς της», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η Έλενα με βοήθησε πάρα πολύ όσο ήμουν στο Survivor γιατί μου πρόσεχε τις γάτες. Είναι καλό που ήταν και ένας άνθρωπος που τις ήξερε. Βγαίνοντας από το Survivor είχαμε κάποια σκηνικά, της είπα ότι 1-2 πράγματα θα μπορούσαν να μην έχουν ειπωθεί αλλά όλα καλά. Η Στεφανία δυσκολεύτηκε αρκετά με όλο αυτό και έφταιξα εγώ σε αυτό. Ήταν δική μου ευθύνη όλο αυτό που έγινε».