Με πισίνα, μπάρμπεκιου & parking για 11 αυτοκίνητα - Ολυμπιακών διαστάσεων η βίλα που μεγάλωσε ο Κασσελάκης στην Εκάλη (Βίντεο)

Κανονικό μεγαθήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
skasselakis - instagram
skasselakis - instagram

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καταγωγή από την Ελλάδα, ωστόσο από τα 14 του χρόνια και μετά μετακόμισε στην Αμερική, καθώς πήρε υποτροφία λόγω του μαθηματικού μυαλού του, όπως λέγεται (δείτε εδώ την ηλικία και την καταγωγή του).

Η ζωή του του στην Ελλάδα μέχρι τα 14 ήταν στην Αθήνα, στα Βόρια Προάστια, στην Εκάλη συγκεκριμένα, όπου η οικογένεια Κασσελάκη διατηρούσε βίλα, ολυμπιακών διαστάσεων με πισίνα, μπάρμπεκιου, θέσεις για 11 αυτοκίνητα και πολλές άλλες ανέσεις.

Η πολυτελής βίλα που μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ του T-live ο πατέρας του Κασσελάκη, Θεόδωρος πούλησε τη βίλα σε γνωστό διαφημιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και στη συνέχεια από μία ασφαλιστική, πήγε στα χέρια του Χ. Βαφειά, που είχαμε δει στο Dragons' Den.

Ο αδερφός του, Στέλιος

Η κάμερα του Πρωινού μάλιστα εντόπισε τον αδερφό του Κασσελάκη, Στέλιο ο οποίος έχει ταξιδέψει από το εξωτερικό στην Ελλάδα για να τον στηρίξει. Ο αδερφός του είναι 44 ετών και μάλιστα είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και περιμένει, όπως τόνισε στην εκπομπή να επιστρέψει στην οικογένειά του.