Χαμογελαστή στη νέα της βραδινή έξοδο η Λένα Δροσάκη - Με αρβυλάκια και σατέν μαύρο φόρεμα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαμογελαστή στη νέα της βραδινή έξοδο η Λένα Δροσάκη - Με αρβυλάκια και σατέν μαύρο φόρεμα

Η Λένα Δροσάκη πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο μαζί με καλούς φίλους της - συναδέλφους με την αγαπημένη ηθοποιό να παρευρίσκεται στο Θέατρο Άλσος παρακολουθώντας την παράσταση "ΤΙ ΦΑΣΗ ΠΑΛΙ, ΡΕ?".

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί, εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και πιο συγκεκριμένα τη Λένα Δροσάκη με την total black εμφάνιση, που επέλεξε να κάνει. Στην παρέα της ήταν μαζί η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μάριος Αθανασίου και η Νικόλ Παναγιώτου.

Η εμφάνιση της Λένας Δροσάκη σε θεατρική παράσταση

Όπως βλέπουμε, η Λένα Δροσάκη συνδύασε το μαύρο μακρύ φόρεμα με ρομαντικό ύφος στο ντεκολτέ με μαύρα αρβυλάκια κάνοντας το loοκ της κομψό με πιο rock ύφος (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τη Δροσάκη).

Λένα Δροσάκη
Λένα Δροσάκη

«Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε πολύ πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv, με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ο Πρώτος από Εμάς, και πέρα από την καριέρα της και τα σχέδιά της, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

«Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, ήρθε και με διάλεξε ο Αναστάσης! Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα», είπε αρχικά.

Και έπειτα εξομολογήθηκε για τη νέα σελίδα στη ζωή της: «Η ζωή προχωρά, κυλά, μας εξελίσσει, μας μαθαίνει να επιβιώνουμε, να μεγαλώνουμε και να απολαμβάνουμε. Τη χαίρομαι λοιπόν με τον Αναστάση μου».

Ο γιος σας πόσο σας άλλαξε ως άνθρωπο; Θα τολμήσω να σας ρωτήσω και ως επαγγελματία, λόγω της μεγαλύτερης ευαισθησίας που αποκτά μια γυναίκα όταν γίνεται μητέρα.

«Άλλη μια δύσκολη ερώτηση. Νιώθω πως ήμουν ένας άνθρωπος που ήδη είχα μπει στον δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης, να φωτίσω τα σκοτεινά μου σημεία, να με αποδεχτώ, να με αγαπήσω, να αναζητήσω αυτό που μου αξίζει, να θέσω όρια και ήρθε ο Αναστάσης και με βοηθάει να κάνουμε μαζί αυτή τη διαδρομή», απάντησε.

Δείτε επίσης: «Τη σχέση μου με τη μαμά του παιδιού μου, τη Λένα...» - Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μήνες μετά το διαζύγιο με την Δροσάκη

Δροσάκη Μπουρδούμης χωρισμός