«Γυναίκες με παιδιά δουλεύουν 12 ώρες! Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Πετρουτσέλι κατά της Μπόμπα

«Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να ασχολείται από το πρωί που ξυπνάει με το κινητό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γυναίκες με παιδιά δουλεύουν 12 ώρες! Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Πετρουτσέλι κατά της Μπόμπα

Ήταν Αύγουστος όταν η Χριστίνα Μπόμπα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως κλείνει για λίγο διάστημα τα social media για να ξεκουραστεί (δείτε την ανάρτηση της). Και όντως το έκανε!

Επέστρεψε περίπου ενάμιση μήνα μετά, αποκαλύπτοντας την επιστροφή της με φωτογραφίες από τις διακοπές της, όπου πόζαρε δίπλα από την θάλασσα.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η Χριστίνα Μπόμπα, εξομολογήθηκε πως είχε κουραστεί πολύ από τα social media για αυτό και ήθελε ένα μικρό break.

«Χρειαζόμουν ξεκούραση όπως όλοι και απλά αποφάσισα πως τα social media σου παίρνουν πολύ χρόνο οπότε το έβγαλαν από τη ζωή μου για λίγο. Τα σχόλια δεν με απασχολούν πλέον. Έχω μπλοκάρει πολύ κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο της Πετρουτσέλι για τις δηλώσεις της Μπόμπα

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, τον λόγο πήρε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή στα λόγια της, αναφέροντας πως δεν μπορεί να καταλάβει πως ένας άνθρωπος τρώει τόσο πολύ από το χρόνο του για να είναι στο κινητό και πως αυτό μπορεί να τον κουράζει, την ώρα που γυναίκες δουλεύουν 12άωρα.

«Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι γλυκό και πολύ όμορφο, όμως δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που πρέπει κάποιος να ενημερώνει ή να λέει ότι θα σταματήσει από τα social media γιατί θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό της κι είναι κουρασμένη. Όταν ακούς για γυναίκες με παιδιά που δουλεύουν 12 ώρες, κάνουν τόσα χιλιόμετρα καθημερινά και έχουν και δυο και τρία παιδιά, εμένα μου γυρίζει το μάτι όταν ακούω αυτό το πράγμα», είπε αρχικά.

Για να αναφέρει σε άλλο σημείο: «Δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται ένας άνθρωπος ασχολείται από το πρωί που ξυπνάει με το κινητό. Τα έχει κάνει και η Χριστίνα αυτά. Αυτά τα θεωρώ παραλογισμό».