Επέστρεψε στα social media η Χριστίνα Μπόμπα: «Πέρασε πάνω από ένας μήνας...» - Η πρώτη της ανάρτηση

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ήταν 7 Αυγούστου όταν η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αποφάσισε να απέχει από τα social media για κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς να αποκαλύπτει για πόσο καιρό ακριβώς, προκαλώντας έκπληξη στους ακόλουθούς της.

Πέρασε περίπου 1,5 μήνας από τότε και μετά από μερικά σχόλια σε αναρτήσεις του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη, που είχε κάνει, επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 17/9 στο προφίλ της στο Instagram, πραγματοποιώντας την πρώτη της ανάρτηση.

Επέστρεψε στα social media η Χριστίνα Μπόμπα

Δημοσίευσε μία φωτογραφία της, λοιπόν, και έγραψε: «Πέρασε πάνω από ένας μήνας… και να ‘μαι! Το μυαλό μου ξεκούραστο και έτοιμη για όλα όσα έρχονται! Ποσό σημαντικό να δίνεις χρόνο και αγάπη στον εαυτό σου. Μου λείψατε και γι' αυτό χαμογελώ !».

Χριστίνα Μπόμπα επιστροφή social
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Στο διάστημα της αποχής της γιόρτασε και την επέτειο γάμου της με τον Τανιμανίδη

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν 5 χρόνια έγγαμου βίου και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Οι δίδυμες κορούλες τους από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον πιο όμορφο τρόπο. Μπορεί να πέρασαν δύσκολα με τις εξωσωματικές (δείτε την εξομολόγηση τους), ωστόσο όλα αυτά πλέον είναι παρελθόν.

Κάθε ημέρα με τα παιδιά τους είναι μοναδική! Λατρεύουν να αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους μαζί τους και να κάνουν διάφορες εξορμήσεις.

Μάλιστα το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες χτίζει το καινούργιο του σπίτι όπου θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους με πολύ αγάπη. Τους καλοκαιρινούς μήνες είχαν νοικιάζει σπίτι στην Πάρο όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, θέλοντας να ευχηθεί στην σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κοινή τους φωτογραφία από εξωτικό προορισμό που είχαν επισκεφθεί.

«Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που γίναμε «ένα» με την πιο έξυπνη, δοτική και περιπετειώδη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που «φοράει» χαμόγελα σε όποιον πλησιάσει κοντά του…που με «σπρώχνει» καθημερινά να γίνω καλύτερος, που ανέχεται τις αναποδιές μου (και είναι πολλές!). Αν αυτά ήταν τα 5 πρώτα χρόνια, ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται!», έγραψε στην λεζάντα του.