«Ο άντρας της για ποιο λόγο βγήκε να κάνει δηλώσεις» - «Για μένα αυτό είναι χυδαίο»: Τα σχόλια Μελέτη & Πετρουτσέλι για Πιερίδη

Ο σχολιασμός στο πλατό του Mega Καλημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο άντρας της για ποιο λόγο βγήκε να κάνει δηλώσεις» - «Για μένα αυτό είναι χυδαίο»: Τα σχόλια Μελέτη & Πετρουτσέλι για Πιερίδη

Για πρώτη φορά η Μαριάντα Πιερίδη καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα χθες 20/9 μίλησε ανοιχτά για τα μαύρα σύννεφα που έχουν σκεπάσει το γάμο της λόγω προδοσίας του συζύγου της (δείτε εδώ τα όσα αποκάλυψε).

Την ίδια ώρα μάλιστα ακριβώς απέναντι, στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μιλούσε ο άντρας της, Δημήτρης Κατριβέσης ο οποίος ρωτήθηκε για τις φήμες περί κρίσης μετά από 9 χρόνια έγγαμου βίου.

Σήμερα 21/9 η εκπομπή Mega Καλημέρα σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά, με την Ελεονώρα Μελέτη και την Φλορίντα Πετρουτσέλι να παίρνουν θέση και να στηρίζουν θερμά την τραγουδίστρια.

Τα σχόλια της Μελέτη για την Πιερίδη

«Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται σαν να είμαι εγώ στη θέση της και να λαμβάνω εγώ το μήνυμα και να διαβάζω εγώ κάτι που κλονίζει έναν γάμο εννέα χρόνων και νομίζω το σωματοποίησα. Ειλικρινά βγάζω το καπέλο στη Μαριάντα Πιερίδη για το πόσο ειλικρινής έχει σταθεί στο κοινό, τους συνεργάτες και στον εαυτό της τον ίδιο και το πως έχει διαχειριστεί ψύχραιμα μια ιστορία, που στην τελική είναι ιστορία κλειδαρότρυπας, και θα μπορούσε να την έχει κρατήσει για την ίδια και τον άντρα της», είπε αρχικά για όλο το συμβάν.

«Για μένα αυτό είναι χυδαίο. Για μένα είναι χυδαίο. Αυτό κρύβει μέσα σαδισμό», σχολίασε για την κίνηση να της στείλουν το μήνυμα ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής.

Το σχόλιο της Φλορίντας Πετρουτσέλι

«Σαν γυναίκα δεν μπορώ να μην συμπάσχω και να μην νιώθω πολύ κοντά με τη Μαριάντα αυτή τη στιγμή. Γιατί νιώθω τον πόνο που νιώθει αυτή τη στιγμή. Πολλές φορές, εσύ ερωτεύεσαι, παντρεύεσαι έναν άνθρωπο, ζεις μαζί του, περνάς πολλά πράγματα. Είναι 9 χρόνια μαζί, δεν είναι χθες και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να συμβεί μια προδοσία από τον άνθρωπο που σε έχει αγαπήσει... Δεν μπορώ να μην συμπάσχω», είπε αρχικά.

Σχετικά με τις δηλώσεις του συζύγου της: «Αυτό πραγματικά δεν το κατάλαβα. Καταλαβαίνω τη Μαριάντα που βγήκε, γιατί είναι στο χώρο. Το κορίτσι μπορεί να θέλει να συνεχίσει, οπότε την καλούν, θα πάει, θα ερωτηθεί, θα απαντήσει. Ο άντρας της για ποιο λόγο βγήκε να κάνει δηλώσεις από τη στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο», είπε.