Μαριάντα Πιερίδη: «Μου στέλνει μηνύματα!» - Νέες αποκαλύψεις για τον σύζυγό της μετά την δημόσια εξομολόγησή της

«Να κάνει ότι θέλει αρκεί...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου στέλνει μηνύματα!» - Νέες αποκαλύψεις για τον σύζυγό της μετά την δημόσια εξομολόγησή της

Μετά από μια εξομολόγηση καρδιάς που έκανε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, το μεσημέρι της Τετάρτης 20/9, για την προσωπική της ζωή και την κρίση που περνά στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, η Μαριάντα Πιερίδη άνοιξε τον... Ασκό του Αιόλου!

Πρωινές εκπομπές παίζουν συνεχώς το θέμα εμπλουτίζοντας τα ρεπορτάζ τους με νέες πληροφορίες ενώ οι τηλεοπτικές κάμερες καρτερούν πως και πως μια επιπλέον δήλωση από την παρουσιάστρια. Την δήλωση αυτή, κέρδισε όπως φάνηκε, η ρεπόρτερ της εκπομπής Breakfast at star, αφού το πρωί της Πέμπτης 21/9 προβλήθηκαν στον αέρα του STAR νέες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη. Η τραγουδίστρια προσπάθησε να χαμηλώσει λίγο τους τόνους, δηλώνοντας πως δεν θέλει να συζητήσει περισσότερο γι' αυτό το θέμα, προσπαθώντας προφανώς να προφυλάξει και τον γιο της.

Οι νέες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη

«Ήταν όλα λάθος. Αυτό που έκανα βασικά είναι να μην αφήνω να γίνεται αυτή η παραφιλολογία σε site κι εκπομπές, ξεκαθάρισα λίγο την κατάσταση κι από εκεί και πέρα προχωράμε κι ότι είναι να γίνει, θα γίνει», δήλωσε αρχικά ενώ για την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες με τον γιο της (δείτε την εδώ) απάντησε:

«Τα παιδιά αν και δεν μιλάνε συχνά να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, από όσο ξέρω τον δικό μου τουλάχιστον τα καταλαβαίνουν όλα και θέλω να τον έχω όσο περισσότερο γίνεται προστατευμένο γιατί είναι ένα παιδάκι που μπαίνει στο διαδίκτυο και καταλαβαίνεις είναι λίγο δύσκολο να το αποφύγω. Είπα με ένα post μήπως βάλω λίγη τάξη. Άσε τα προσωπικά τώρα, τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά, ήταν ένα τσουνάμι. Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει (ο σύζυγός της) να κάνει ότι θέλει, δεν μπορώ να του πω κάτι εγώ σε αυτό, να κάνει ότι αισθάνεται αρκεί να το ξέρω. Δεν ξέρω, θα δείξει, μου στέλνει μηνύματα».

Φωτογραφίες από τον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση το 2017

Ήταν Ιανουάριος του 2017 όταν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στον Άγιο Δημήτρη, στο Λόφο Φιλοπάππου, περιτριγυρισμένοι από συγγενείς και φίλους. Η τραγουδίστρια, που συνόδευσε στην εκκλησία ο μπαμπάς της και ο γιος της Νικόλας, έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της και στο πλευρό του γνωστού σεφ. Η κάμερα του Youweekly.gr ήταν εκεί...

Ο γαμπρός έφτασε πρώτος στην εκκλησία, με τη μηχανή του, και περίμενε την αγαπημένη του κρατώντας ένα μπουκέτο με κόκκινα λουλούδια.

Μαριάντας Πιερίδη Δημήτρης Κατριβέσης χωρισμόςΜαριάντας Πιερίδη Δημήτρης ΚατριβέσηςΜαριάντας Πιερίδη Δημήτρης Κατριβέση γάμος 2017

Φωτογραφίες από τον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση το 2017

«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης θα δημιουργήσουν την σπουδαιότερη συνταγή και θα γράψουν το ομορφότερο τραγούδι, ο ένας για τον άλλο», έγραφαν στο προσκλητήριο του γάμου τους κι όμως, σήμερα, η Μαριάντα δηλώνει απογοητευμένη και προδομένη από τον σύζυγό της μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες...