«Χθες ήταν ίσως από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου...» - Η έμμεση απάντηση του Σεργουλόπουλου μετά τις δηλώσεις του Κούγια

«Έτσι είναι η ζωή, να την παίρνεις όπως την έχεις φτιάξει εσύ ο ίδιος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Χθες ήταν ίσως από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου...» - Η έμμεση απάντηση του Σεργουλόπουλου μετά τις δηλώσεις του Κούγια

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σήμερα 21/9 στην εκπομπή του, Πρωίαν σε είδον, απάντησε στον Αλέξη Κούγια, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που αποκτούν παιδιά.

Ο γνωστός ποινικολόγος σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, ανάφερε πως εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά και όσοι έχουν κάνει με παρένθετες μητέρα έχουν κάνει παρανομίες.

Μάλιστα στις εν λόγω δηλώσεις του, αναφέρθηκε σε έναν παρουσιαστή που κάνει εκπομπή στην δημόσια τηλεόραση, που όπως φαίνεται είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος - δείτε εδώ τι είπε.

Η απάντηση του Φώτη Σεργουλόπουλου στον Αλέξη Κούγια

«Χθες ήταν ίσως από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Δηλαδή, πραγματικά έτσι και αποστασιοποιηθείς... Πήγα, πήρα τον γιο μου από το σχολείο, πήγαμε στο σπίτι, διαβάσαμε, παίξαμε μπλιμπλίκι, κάναμε ένα μπανάκι, τον έβαλα στο κρεβάτι, διαβάσαμε ένα καινούργιο παιδικό μυθιστόρημα. Και είχε πάρα πολλή πλάκα, γελάσαμε, κλείσαμε την σελίδα και μετά τον έβαλα και κοιμήθηκε. Και μετά συνειδητοποίησα να... είμαι ευτυχισμένος. Δεν είμαι ζεν, ευτυχισμένος είμαι. Έτσι είναι η ζωή, να την παίρνεις όπως την έχεις φτιάξει εσύ ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με την Τζένη Μελιτά να αποκαλύπτει πως τον πήρε τηλέφωνο χθες που συνέβη αυτό και δεν πίστευε πως ήταν τόσο ψύχραιμος.

Η αποκάλυψη του για την προσωπική του ζωή και την πατρότητα

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ήθελα να γίνω πάντα μπαμπάς. Μπορεί αν το έκρυβα από τον εαυτό μου ή το είχα αποκλείσει για εμένα ή είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου κι αυτό ωρίμασε. Υπάρχουν πολλά πράγματα στους άνδρες και στις γυναίκες που αγαπάμε το ίδιο φύλο ότι δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί μας έχει απαγορευτεί να εκφράζουμε την αγάπη μας για το σύντροφό μας δημοσίως. Η ελευθερία της έκφρασης περιορίζεται, οπότε είχαμε μάθει να μην εκφραζόμαστε», έχει πει.