Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Εξελίξεις με την υγεία του - Τι ζητά ο κατηγορούμενος

Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εδώ και μερικά χρόνια δίνει την δική του μάχη για να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που του άφησε το τροχαίο που είχε την Παραμονή Χριστουγέννων του 2017. Η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με λεωφορείο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του.

Οι πρώτες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες με τον ίδιο να προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή. Τελικά μετά από 57 ημέρες στην εντατική, βγήκε νικητής. Σήμερα, μπορεί να έχει ξεπεράσει πολλά από τα προβλήματα, ωστόσο, η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη η οποία δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του!

Το πόρισμα του ατυχήματος, όπως έγραφε δημοσίευμα του 2019, είναι πως το λεωφορείο κινήθηκε από τη δεξιά λωρίδα προς την αριστερή με σκοπό να στρίψει αριστερά στον δρόμο, ωστόσο, έκλεισε τον δρόμο στην μηχανή του που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο απολογισμός του τροχαίου ήταν Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 2 μήνες εντατική, 2 διασωληνώσεις, απώλεια 25 κιλών, 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 χειρουργείο στα μάτια, 1 χειρουργείο στο λαιμό, 1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες, 1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και πολλές φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες.

Ποιες είναι οι εξελίξεις σήμερα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Αύριο Παρασκευή 22/9 εκδικάζεται στο εφετείο η υπόθεση του παρουσιαστή, με τον κατηγορούμενο να ζητά μείωση της ποινής και αθώωση. Στην εκπομπή Super Κατερίνα λοιπόν, μίλησε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και μετέφερε τις εξελίξεις (δείτε μια από τις σπάνιες φωτογραφίες του σήμερα).

«Ο οδηγός του λεωφορείου καταδικάστηκε, αφού αποδείχτηκε ότι είναι αποκλειστικά υπαίτιος της πρόκλησης του ατυχήματος. Το σημαντικό στοιχείο σε αυτή την υπόθεση που αποτελεί και τομή για την ομολογία των δικαστηρίων είναι ότι κρίθηκε ότι δεν ισχύει πάντα αυτό που γνωρίζουμε, ότι όποιος πέφτει πίσω, φταίει», ανέφερε αρχικά για την υπόθεση.

«Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που αφενός μεν στόχο έχουν είτε την αθώωσή του είτε τη μείωση της ποινής», αποκάλυψε για το αυριανό δικαστήριο.

Ενώ αποκάλυψε και ένα ευχάριστο γεγονός: «Στο αστικό μέρος, στην αποζημίωση, ολοκληρώθηκε η δίκη και η πλευρά του κυρίου Αγγελίδη πέτυχε και να αυξηθεί το ποσό της αποζημίωσης».

Σχετικά κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα, είπε: «Είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Έχουμε μια πρόοδο, όμως, όπως γνωρίζουμε όλοι, η πρόοδος σε αυτές τις κακώσεις είναι πολύ αργή».