Νίκος Αποστολόπουλος: «Να γδύσουμε τον κ. Κασσελάκη... Είναι υπέροχος»

«Είμαστε υπέρ του και ψηφίζουμε»

Νίκος Αποστολόπουλος: «Να γδύσουμε τον κ. Κασσελάκη... Είναι υπέροχος»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σε δηλώσεις που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή Happy Day τοποθετήθηκε για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, όπως για παράδειγμα για το «φαινόμενο» Στέφανο Κασσελάκη, για την αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και για πολλά ακόμη.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Αποστολόπουλος, λοιπόν, για το αν θα έντυνε ποτέ τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Τον κύριο Κασσελάκη ό,τι θέλει, να τον ντύσουμε, να τον γδύσουμε, τα πάντα. Είναι υπέροχος. Είμαστε υπέρ του κ. Κασσελάκη και ψηφίζουμε».

Όσον αφορά την νέα παρουσιάστρια του Shopping Star σχολίασε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας αρέσει πολύ σαν επιλογή. Είναι η καλύτερη επιλογή κι απορώ όλοι οι υπόλοιποι που ήθελαν να παίξουν σε αυτόν τον ρόλο γιατί εκπλήσσονται που τον πήρε η Ηλιάνα. Μα, από όλους αυτούς που ήταν εκεί, ήταν η καλύτερη».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την προετοιμασία του κουστουμιού του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/9 λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το κοστούμι είναι μαύρο με υπέροχο γιλέκο, παπιγιόν, υπέροχα λουστρίνι παπούτσια. Όλα φτιαγμένα στα μέτρα του. Καταλήξαμε στο μαύρο γιατί ο Ντάνος είναι στιβαρός, δωρικός, οπότε του πήγαινε» (δείτε εδώ βίντεο από την προετοιμασία του).

«Μια στρίγγλα είναι η Βίκυ, είναι ανυπόφορη πραγματικά»

Πριν από λίγο καιρό, σε άλλη συνέντευξή του, στην εκπομπή After Dark, ο Νίκος Αποστολόπουλος είχε μιλήσει για την Βίκυ Καγιά με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.

«Αν έφτιαχνα μια επιτροπή στο GNTM θα έπαιρνα οπωσδήποτε τον Λάκη Γαβαλά γιατί θα παίζαμε καλό τένις. Και ο Λάκης είναι ανεξέλεγκτος οπότε μαζί μου θα ήταν τέλειο γιατί θα ήταν όλο χιούμορ, θα περνάγαμε ωραία. Την Βίκυ Καγιά, όπως είναι τώρα, αποκλείεται. Μια στρίγγλα είναι η Βίκυ! Προσπαθεί να κάνει την στρίγγλα! Όχι, είναι ανυπόφορη η Βίκυ πραγματικά. Την αγαπώ πολύ, το ξέρει αλλά είναι ανυπόφορη. Δεν κάνει η Βίκυ».