Super Κική: «Μου έκαναν πρόταση γι' αυτή την αηδία» - Το 4ψηφιο ποσό που της έταξαν για να μπει στο I'm a celebrity get me out of here

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλιστώ»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα έχουν δηλώσει έτοιμοι και ανυπομονούν να πετάξουν για Άγιο Δομίνικο διότι αυτή την σεζόν θα είναι παρουσιαστές του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity get me out of here. Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή του Ατζούν αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο να βρει επώνυμους που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι και παρά το γεγονός πως τελικά έφτιαξε την... «ομάδα», πολλοί ήταν εκείνοι που τους είπαν όχι, όπως και η Super Κική (δείτε εδώ ποιος άλλος αρνήθηκε να μπει στο παιχνίδι).

Η γνωστή influencer μίλησε το πρωί της Πέμπτης 21/9 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική αυτή πρόταση, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το υπέρογκο ποσό που της πρόσφεραν εβδομαδιαίως για να την πείσουν να ενταχθεί στο παιχνίδι!

Οι δηλώσεις της Super Κική

«Μου έκανα πρόταση για αυτή την αηδία, για 6.500 χιλιάρικα την εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλιστώ και να τρώω κατσαρίδες», δήλωσε για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity get me out of here, ενώ όταν την ρώτησαν για το αν θα την δούμε ξανά στην τηλεόραση απάντησε: «Είναι η χειρότερη δουλειά για μένα η τηλεόραση πρέπει να είσαι άνιωθος για να δουλεύεις εκεί».

Τέλος, όσον αφορά ένα πρόβλημα υγείας που την βασανίζει τον τελευταίο καιρό αποκάλυψε: «Υπάρχει κάποιος πιο μικρός όγκος στο στομάχι, έχω και γαστρική παλινδρόμηση, περιμένω να δω τι θα γίνει».

Τα ονόματα που ακούγονται για το I'm a Celebrity get me out of here

Ονόματα που έχουν ακουστεί πως μπορεί να ταξιδέψουν στην ζούγκλα, είναι η Μαρία Καλάβρια, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Πάνος Καλίδης, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Έλενα Τσαβαλιά, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Τάσος Ξιαρχός και ο Μπο.