Μετά το Survivor All Star του έκαναν πρόταση για το I'm a Celebrity get me out of here αλλά αρνήθηκε λόγω υποχρεώσεων

«Είχαμε συζητήσει για χρήματα, θα μπορούσα να ανταπεξέλθω με τις κατσαρίδες και τα φίδια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά το Survivor All Star του έκαναν πρόταση για το I'm a Celebrity get me out of here αλλά αρνήθηκε λόγω υποχρεώσεων

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες είναι οι ιθύνοντες του ριάλιτι I'm a Celebrity get me out of here, καθώς σε λίγες ημέρες πρέπει να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε να βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ τον Οκτώβριο.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής και είναι πολύ γνωστά στον χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής, και ο Ατζούν σκοπεύει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη - δείτε πόσα θα δίνει για 3 εβδομάδες παραμονής.

Αυτός ο παίκτης του Survivor δέχτηκε πρόταση για το I'm a Celebrity αλλά την αρνήθηκε

«Ναι, μου έκαναν πρόταση για το I' m a Celebrity, get me out of here, αλλά με βρίσκουν ένα ταλαιπωρημένο παιδί που τρέχω με τόσες υποχρεώσεις. Δεν θα έλεγα όχι απλά τη χρονική αυτή στιγμή είναι τόσο πιεσμένο το πρόγραμμά μου που πραγματικά δεν θα ήθελα να σκεφτώ ότι θα είμαι ξανά στον Άγιο Δομίνικο για τρίτη φορά. Να κάνω λίγο διακοπή θα έλεγα. Είχαμε συζητήσει για χρήματα, θα μπορούσα να ανταπεξέλθω με τις κατσαρίδες και τα φίδια», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το I'm a Celebrity…Get Me Out of Here

Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι… ξεναγοί μας στη ζούγκλα του I’ M A CELEBRITY… get me out of here.

Εκείνος ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παρουσιαστές με απαράμιλλο χιούμορ και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες παραγωγές υψηλών απαιτήσεων.

Εκείνη iconic performer, που την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, από την πρώτη στιγμή, για τη φωνή, τη λάμψη και τη θετική της ενέργεια.

Μαζί, ως ένα απολαυστικό δίδυμο, θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στα βάθη της ζούγκλας!

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα!

Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα βρίσκονται στο πλευρό τους με σκοπό να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα δύσκολα με χιούμορ αλλά και θάρρος και τελικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, κι εμείς από το σπίτι, ακόμα καλύτερα !Όλοι είναι έτοιμοι προς αναχώρηση…

I'm a Celebrity…Get Me Out of Here - Λιανός - Καλομοίρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

I'm a Celebrity Get me out of here: Πόσα λεφτά θα παίρνουν την εβδομάδα Αλεξανδράκη, Καλάβρια, Βόντος κλπ...

«Μίλα παλιό οχιά» - Το επικό trailer με Λιανό & Καλομοίρα ντυμένοι υπερπαραγωγή για το I'm a celebrity get me out of here

Βλάβη στο αεροπλάνο που θα μετέφερε τους παίκτες του I'm a celebrity get me out of here - Ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης

Vodos, Αλεξανδράκη, Γαρδέλης και ακόμη 10 ονόματα - Αναχώρησαν οι παίκτες του I'm a celebrity get me out of here

Έκτακτες αποφάσεις στον ΣΚΑΙ: Αλλάζουν ώρα οι Πανθέοι - Τι συμβαίνει με το Celebrity Get me out of here

Άκυρο το Survivor All Star 2 - Δυσάρεστα νέα για τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι

Τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης 19/9

''Πανζουρλισμός'' σε beach bar της Μυκόνου με Σχίζα & Ασημακόπουλο - ''Έκαψαν'' καρδιές τα καλλίγραμμα κορμιά τους (Βίντεο)

«Ξέρουν όλοι ότι ο Ηλίας Μπόγδανος...» - Αποκαλύψεις "βόμβα" από τον Ασημακόπουλο για το Survivor All Star