Super Κική: «Υπάρχει ένας μικρός όγκος στο...» - Μιλάει πρώτη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Περιμένουμε να βγει η βιοψία»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram / Super Κική
Instagram / Super Κική

Η Super Κική δέχτηκε πρόταση για το νέο reality του ΣΚΑΪ, I'm a Celebrity get me out of here, και έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις της στον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής Super Κατερίνα. Η νεαρή Influencer μίλησε για το ποσό που της προσέφερε το κανάλι του Φαλήρου, για να συμμετάσχει, αλλά και για την απόφασή της (δείτε εδώ τα τρομερά λεφτά που της δίνουν την εβδομάδα).

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, δε, για το αν έχει δεχτεί προτάσεις να επιστρέψει στην τηλεόραση απάντησε πως δε θέλει να ασχοληθεί με αυτή, γιατί "Είναι η χειρότερη δουλεία. Πρέπει να είσαι άνιωθος". Ενώ παράλληλα, δήλωσε "Τη φοβάμαι την τηλεόραση. Γιατί δεν είμαι εγώ .Δεν είμαι εγώ δεν είμαι άνετη."

Υπενθυμίζουμε πως η Super Κική στο παρελθόν έχει κάνει τηλεόραση καθώς εμφανιζόταν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show του ΑΝΤ1, και πιο συγκεκριμένα στις "Σφήκες", μαζί με τη Χρύσα Κατσαρίνη και τη Φελίσια Λαπάτη. Για την συγκεκριμένη εμπειρία της, δε, δήλωσε στις κάμερες του Super Κατερίνα: "Πέρασα χάλια. Ήτανε χάλια. Δεν ήμουν εγώ, ούτε στο ένα τις εκατό."

Το σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζει με την υγεία της η Super Κική

Η Super Κική ανάμεσα στους λόγους που ανέφερε, πως δε θα συμμετάσχει στο νέο reality είναι ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η Influencer αποκάλυψε, ότι έχει γαστρική παλινδρόμηση και πως για αυτό πήγε στο γιατρό. Μετά από την επίσκεψή της είπαν, πως έχει ένα μικρό όγκο στο στομάχι. Περιμένει να βγει η βιοψία και έχει και κάποιους πόνους. "Μάλλον δεν είναι τίποτα, αλλά μπορεί και να είναι", κατέληξε η Super Κική.

Εμείς τις ευχόμαστε να μην είναι τίποτα σοβαρό και να γίνει γρήγορα καλά!