Ελένη Μενεγάκη: «Θα το πάρεις αυτό που σου αξίζει...» - Έμεινε άφωνος να την κοιτάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Θα το πάρεις αυτό που σου αξίζει...» - Έμεινε άφωνος να την κοιτάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Στην εκπομπή Ελένη σήμερα Πέμπτη 21/9 είχαν μια συζήτηση σχετικά με τα πρόσωπα της τηλεόρασης και τους πρώτους και δεύτερους ρόλους σε ένα πρόγραμμα. Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είχαν μια έντονη συζήτηση, με την παρουσιάστρια να παραδίδει μαθήματα σχετικά με το ποιοι παίρνουν ότι τους αξίζει.

Η συζήτηση Μενεγάκη - Ουγγαρέζου στο πλατό του MEGA

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είναι κανείς στην τηλεόραση, το τι κάνει ο καθένας έχει σημασία. Τι με νοιάζει εμένα ποιος το κάνει για τα λεφτά, ποιος το κάνει για κάτι άλλο; Μ’ αρέσει αυτό που βλέπω; Εγώ εκεί μένω. Αυτό που εγώ αποζητώ στην τηλεόραση είναι να υπάρχει ποικιλία. Αυτό που εμένα μπορεί να μην μου αρέσει, έχει το πελατειακό του σύστημα» είπε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της συζήτησης τους η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος. Και τώρα μπορεί να σε θέλουν για το Παζάρι, αλλά είσαι εδώ. Έχεις συμβόλαιο. Σαν παράδειγμα το λέω» ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη και κοιτάζοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στα μάτια κατέληξε: «Ο καθένας σε μία ομάδα βγάζει το εκτόπισμά του, όσο κι αν τους έχει ίσα. Και οι άνθρωποι που δουλεύουν στα κανάλια το βλέπουν. Αλλά για να βρει κανείς τη θέση του, να του δοθεί η ευκαιρία αν έχει όνειρο να βγει μπροστά, πρέπει να μην είναι κλεισμένος. Πρέπει να λέει κάθε χρόνο “θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω".

Θα το πάρεις και το παραπάνω από αυτό που σου αξίζει. Γιατί σου αξίζει, αλλά να πιστεύεις όχι μόνο τη στιγμή που τσαντίζεσαι αλλά και όταν κυλούν ρολόι. Και να βάζεις τον προγραμματισμό σου. Εσύ. Για να σε βουτήξουν οι άλλοι», είπε σε άλλο σημείο, με τον παρουσιαστή να μένει άφωνος να την κοιτάει.

Να σημειώσουμε νωρίτερα πως λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε το "καρφί" του σχετικά με συνεργασίες του με πολλά sites να αναφέρουν πως αφορούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.