Το "καρφί" του Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού: «Ο δρόμος κάποιων είναι κοντός γιατί η κακία τους δεν τους αφήνει να...»

Άφησε πολλά να αιωρούνται χωρίς να λέει πολλά πολλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το

Ένα μεγάλο "καρφί" στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς να αναφέρει ονόματα, σχετικά με τις συνεργασίες και τις φιλίες στο χώρο της τηλεόρασης. Αφορμή στάθηκε μια συζήτηση που είχαν σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Οι πρωινές εκπομπές έχουν ασχοληθεί πάρα πολύ με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο κόσμος τον στηρίζει, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, με τo ρητό "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος" έστειλε το μήνυμα του εκεί που ήθελε χωρίς να αναφέρει όνομα και ξεκινήσουν νέες κόντρες.

Το "καρφί" το Γιώργου Λιάγκα

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος", δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου.

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους - ενώ έχουν ταλέντο - η κακία δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα», δήλωσε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας.