«Εγώ τον στήριξα... Αυτός;» - Το "καρφί" της Κατερίνας Καινούργιου στον Γιώργο Λιάγκα μετά τον σάλο με τον Κασσελάκη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε σε μία διαμάχη με τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς φαίνεται πως παρουσιάστηκε στην εκπομπή του, Πρωινό, στο κανάλι του ΑΝΤ1, μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, η οποία υποστήριζε πως είναι η γιαγιά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν ισχύει, καθώς η πραγματική του γιαγιά δεν είναι πλέον στη ζωή (δείτε εδώ την προειδοποιητική του ανάρτηση).

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, την Τετάρτη 20/9 συνέχισε την κόντρα, απαντώντας οργισμένα στον πολιτικό (δείτε εδώ την έκρηξή του στον αέρα), όμως ενώ όλοι τον καταδικάζουν για το συμβάν, η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια του Super Κατερίνα, σήμερα, θέλησε να υπερασπιστεί τον "αντίπαλό" της, τονίζοντας πως αυτά είναι λάθη που συμβαίνουν γενικότερα.

Το "καρφί" της Καινούργιου για τον Λιάγκα και όλο το χρονικό

Αφού τελείωσε η εκπομπή, ωστόσο, προχώρησε σε μία ανάρτηση που δημιούργησε ερωτηματικά στους ακόλουθούς της. Έγραψε, συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «Εγώ τον στήριξα... Αυτός; Δεν πειράζει... Καλή Καρδιά!», πετώντας το "καρφί" της στον παρουσιαστή.

Η έντονη αντίδραση στην έκκληση του υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λιάγκας πήρε την κόντρα του με τον Στέφανο Κασσελάκη σε άλλο επίπεδο, καθώς σε άλλο βίντεο, όπου ο δεύτερος έκανε έκκληση στα κανάλια μέσα από τις κάμερες που βρέθηκαν κάτω από το σπίτι του, ώστε να ενισχύσουν τους πληγέντες της Θεσσαλίας και της Καρδίτσας, ξέσπασε, χωρίς να μπορεί να διανοηθεί τι ζητάει.

«Επειδή οι εικόνες μού έχουν μείνει ανεξίτηλες και από Δομοκό και από Λάρισα, και από Βόλο και από Καρδίτσα και τις σκέφτομαι κάθε μέρα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους ομίλους στους οποίους ανήκετε, να σκεφτείτε να προσφέρετε κάτι οικονομικό στους πληγέντες γιατί το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω από τη Χαλκίδα τι έχετε αποφασίσει. Όλοι οι όμιλοι που έχουν υπάρξει εδώ μπροστά στην οικία μου και με ακούνε και με παρακολουθούνε», ανέφερε ο υποψήφιος αρχηγός.

Και ο παρουσιαστής, δήλωσε: «Δεν το κατάλαβα πραγματικά. Τι ζήτησε; Ζήτησε να δώσουμε λεφτά εμείς; Να πω κάτι; ΜΚΟ κάνει ο κύριος Κασσελάκης ή κόμμα; Για να καταλάβω. Αν κάνει ΜΚΟ κι έχει σκοπό να μας προτρέψει όλους στον εθελοντισμό, μακάρι».