Γεμάτο λούτρινα αρκουδάκια το κρεβάτι τους - Οι τρυφερές στιγμές της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της

Λίγο πριν τα βάλει για ύπνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει μια ισορροπημένη οικογενειακή ζωή με το Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο παιδιά, που έχουν φέρει στον κόσμο - Σάββα και Αναστασία, που μεγαλώνουν όμορφα μαζί τους.

Τα σχολεία έχουν ξεκινήσει και έτσι στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού έχει επανέλθει η τάξη, καθώς η ρουτίνα του είναι κάτι, που τη βοηθάει, ώστε να μην ξεφεύγει εκείνη από το πρόγραμμα των παιδιών και εκείνα το ίδιο αντίστοιχα.

Με μία ανάρτηση, που έκανε το μοντέλο στο instagram μοιράστηκε με τον κόσμο μερικές στιγμές, πριν κοιμηθούν, καθώς και τη βραδινή ρουτίνα, που ακολουθεί με τα παιδιά της, πριν ξεκινήσει η επόμενη ημέρα (δείτε εδώ το σπίτι, που μένουν στην Κηφισιά).

Οι τρυφερές φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της

«Bedtime routine.
Η καλύτερη στιγμή της ημέρας. Κάθε βράδυ, τα παιδιά μου λένε τα «3 πράγματα που έμαθαν/έγιναν σήμερα», διαλέγουμε ρούχα για την επόμενη ημέρα, βουρτσίζουμε δόντια λέγοντας τραγούδια (ναι, οι οδοντόβουρτσες είναι τα μικρόφωνα), διαβάζουμε παραμύθια, κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και μετά ο καθένας στο κρεβάτι του», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Η σπάνια εξομολόγηση της Δούκισσας για τα παιδιά

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να απέχει από την τηλεόραση αυτό το διάστημα, παρόλα αυτά δεν έχει χάσει την επικοινωνία της με το κοινό, καθώς συχνά μέσω των social media απαντάει στα μηνύματα των ακόλουθών της.

Το ίδιο έκανε και την Παρασκευή 7/4 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ρωτήθηκε για την οικογένειά της και τις δυσκολίες του να μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά. Το μοντέλο, έτσι, προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση, απαντώντας για τις φορές που "πελαγώνει".

«Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω.

Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω. Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δούκισσα Νομικού παιδιά