Μονοκατοικία με δωμάτιο ντουλάπα και τεράστιο πράσινο κήπο - Το σπίτι Δούκισσας Νομικού και Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Κηφισιά

Φωτογραφίες από το σαλόνι που είναι γεμάτο παιχνίδι αλλά και από το luxury μπάνιο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μονοκατοικία με δωμάτιο ντουλάπα και τεράστιο πράσινο κήπο - Το σπίτι Δούκισσας Νομικού και Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Κηφισιά

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στην Μύκονο. Στην αρχή κράτησαν κρυφή τη σχέση τους, ωστόσο, όταν είδαν πως θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια αποφάσισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και να μιλούν ανοιχτά.

Σύντομα ήρθε η συγκατοίκηση και η πρόταση γάμου στις Μαλδίβες. Το 2017 τελικά παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Μύκονο (όπου διαθέτουν και βίλα).

Λίγο αργότερα έγινε και η ανακοίνωση της πρώτης της εγκυμοσύνης. Το αγοράκι τους πήρε το όνομα Σάββας, ωστόσο η οικογένεια τους μεγάλωσε περισσότερο και με τον ερχομό της κόρης τους, Αναστασίας.

Όλη η οικογένεια μένει λοιπόν σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Κηφισιά που είναι και το καταφύγιο τους. Παίζουν όλοι μαζί στον κήπο, τρώνε ο ένας δίπλα στον άλλο στην τεράστια τραπεζαρία, ενώ το χειμώνα κάνουν το σαλόνι παιδική χαρά.

Φωτογραφίες από το σπίτι Νομικού - Θεοδωρίδη στην Κηφισιά

Η minimal αισθητική, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στο σαλόνι, στην τραπεζαρία αλλά και στο γραφείο που έχει θέα τον πράσινο κήπο! Τα παιδικά δωμάτια από την άλλη είναι σε λευκούς και γκρι τόνους.

Από το σπίτι δεν γινόταν να λείπει και το δωμάτιο - ντουλάπα που η Δούκισσα Νομικού έχει γεμίσει με ρούχα της, παπούτσια και αξεσουάρ.

Το σπίτι τους στην Σχοινούσα

Το πρόγραμμα της Δούκισσας Νομικού για φέτος είχε καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της και στην Σχοινούσα, τόπο καταγωγής του πατέρας της. Η ίδια δημοσίευσε συχνά πυκνά φωτογραφίες από τα μέρη, που επισκέφθηκε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παραλία και τα μπάνια στη θάλασσα ήταν μια από τις αγαπημένες στιγμές της Δούκισσας και μάλιστα το μοντέλο πόσταρε μια φωτογραφία της, την οποία είχε βγάλει η κόρη της, Αναστασία!

Με μαγιό και μαύρα γυαλιά ηλίου η Δούκισσα είχε ξαπλώσει στην άμμο και συγκεκριμένα στην ψάθα της, κάνοντας μια όλο νόημα γκριμάτσα στο φακό.

«Η Αναστασία ήθελε να με βγάλει μια φωτογραφία», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού