«Οι συγκρίσεις είναι περιττές» - Το όλο νόημα σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη Βίκυ Καγιά και το Shopping Star

Έχει επικοινωνήσει μαζί της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Οι συγκρίσεις είναι περιττές» - Το όλο νόημα σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη Βίκυ Καγιά και το Shopping Star

Τo Shopping Star, που για χρόνια έφερε τη σφραγίδα της Βίκυ Καγιά περνάει πλέον και επίσημα σε νέα χέρια, σε αυτά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι μόδας).

Πολλά τα σχόλια για τη διαδοχή της Καγιά από την Παπαγεωργίου, με την τελευταία να κάνει σύντομες δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα σχετικά με το νέο αυτό επαγγελματικό της βήμα στο Star.

Xαρούμενη και σκληρό στομάχι δήλωσε η Ηλιάνα για το Shopping Star χωρίς ωστόσο να απαντάει, όταν ερωτήθηκε, σχετικά με το λόγο, που την έκανε να πει το πολυπόθητο ''ναι''.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Shopping Star και τη Βίκυ Καγιά

«Σύγκριση πάντα υπάρχει, η Βίκυ ήταν σε αυτό το project 7 χρόνια, έχει βάλει πραγματικά τη σφραγίδα της και τα πήγε καταπληκτικά. Oπότε εννοείται και θα γίνει, αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν με αφορά. Δεν έχω πάρει την ευχή, αλλά είμαι σίγουρη ότι μου τη δίνει. Νομίζω ότι οι συγκρίσεις είναι περιττές, ο κάθε άνθρωπος θα κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το σχόλιο του Γαβαλά για την Ηλιάνα

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής, μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή στην σειρά της ΕΡΤ, Τα σύρματα.

Αρχικά έπειτα από ερώτηση για την παρουσίαση της εκπομπής Shopping Star, από την Ηλιάνα, την οποία κάποτε είχε η Βίκυ Καγια, σχολίασε «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεωρώ ότι είναι ένα έντομο το οποίο πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι. Εμένα άρχισε να με ενοχλεί αυτό το πράγμα».

Στην συνέχεια για την είσοδο της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My style rocks, είπε: «Αυτή η κοπέλα από ότι καταλαβαίνω θα θέλει μεταφραστές, για να καταλάβεις τι λέει».

«Για τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν είναι η σωστή του θέση εκεί, δεν θα έπρεπε να δεχτεί όχι τώρα ούτε και πέρυσι να είναι σε αυτή τη θέση. Τον έχω πιο αξιόλογο και σωστό επαγγελματία», συνέχισε.

Επίσης, δεν έλειψε και το σχόλιο του για την γυμνή φωτογραφία του Άγγελου Μπράτη: «Ανέβασε γυμνή φωτογραφία με έναν ήλιο στο πίσω μέρος; Εγώ νομίζω ότι για να καλύψει τον ποπό του ο Άγγελος θα έπρεπε να βάλει έναν ολόκληρο ουρανό»!