«Φοβάται!» - Η αποκάλυψη για το λόγο που η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη δεν έρχεται μαζί του στην Ελλάδα

Οι δηλώσεις του αδερφού του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μετά την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και τη δημοσιότητα, που έχει πάρει ο ίδιος, παράλληλα προβάλλεται και η οικογένειά του, που έχει ως μόνιμη βάση της πια την Αμερική.

Τις ημέρες αυτές, που ο ίδιος διεκδικεί μια ψήφο εμπιστοσύνης έχει τη χαρά να έχει στο πλευρό του στην Ελλάδα και τον αδερφό του, Στέλιο, ο οποίος αγαπάει την Ελλάδα, αλλά έχει φτιάξει τη ζωή του στο εξωτερικό (δείτε εδώ περισσότερα στοιχεία για εκείνον).

Οι δηλώσεις του αδερφού του Στέφανου Κασσελάκη για την υποψηφιότητά της και την οικογένειά τους

Μέσα από συνέντευξη, που παραχώρησε ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη στο Super Κατερίνα έκανε γνωστά στοιχεία από την οικογενειακή του ζωή, τα χρόνια, που έφυγαν από την Ελλάδα, καθώς τη σχέση, που είχαν και έχουν τα δύο αδέρφια.

«Έχουμε 8 χρόνια διαφορά είμαι μεγαλύτερος. Ο Στέφανος πάντα ήταν ένα παιδάκι άτακτο, δε στο κρύβω τον κυνηγούσε στο σπίτι πάρα πολλές φορές και εγώ πάντα έτρωγα το ξύλο από τους γονείς μου γιατί ήταν μικρότερος.

Εγώ είμαι αυτός που τον παίρνω, όταν έχω πρόβλημα είναι πάντα εκεί για μένα, όταν εκείνος έχει θέμα το καταλαβαίνω στη φωνή του κατευθείαν.

Όταν μου παρουσίασε τον Τάιλερ του είπα «Εγώ Στέφανε σε αγαπάω με οποιονδήποτε άνθρωπο και αν είσαι στη ζωή σου». Η μητέρα μου πηγαίνει στο πανεπιστήμιο κάθε μέρα δουλεύει, συγκεντρώνεται στη δουλειά της και κοιτάει τις ειδήσεις στην τηλεόραση. Προσπαθεί και υπάρχει περίπτωση να έρθει και θέλει να έρθει απλά φοβάται τα media και εκείνη έφυγε από την Ελλάδα με στεναχώρια πολύ, ψυχολογικά για εκείνη όλη η φήμη είναι πολλή», είπε ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη.

Η πολυτελής βίλα που μεγάλωσε ο Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καταγωγή από την Ελλάδα, ωστόσο από τα 14 του χρόνια και μετά μετακόμισε στην Αμερική, καθώς πήρε υποτροφία λόγω του μαθηματικού μυαλού του, όπως λέγεται.

Η ζωή του του στην Ελλάδα μέχρι τα 14 ήταν στην Αθήνα, στα Βόρια Προάστια, στην Εκάλη συγκεκριμένα, όπου η οικογένεια Κασσελάκη διατηρούσε βίλα, ολυμπιακών διαστάσεων με πισίνα, μπάρμπεκιου, θέσεις για 11 αυτοκίνητα και πολλές άλλες ανέσεις.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ του T-live ο πατέρας του Κασσελάκη, Θεόδωρος πούλησε τη βίλα σε γνωστό διαφημιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και στη συνέχεια από μία ασφαλιστική, πήγε στα χέρια του Χ. Βαφειά, που είχαμε δει στο Dragons' Den.