Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα: Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για τη νέα του εκπομπή λίγο πριν την πρεμιέρα

Αναλαμβάνει την παρουσίαση στο Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα: Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για τη νέα του εκπομπή λίγο πριν την πρεμιέρα

Την Πέμπτη 21/9 ο Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Ελένη'' με τον δημοσιογράφο να μιλάει για το νέο του ξεκίνημα στο Mega και στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου με δική του εκπομπή (δείτε εδώ την ομάδα του).

''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' θα λέγεται η εκπομπή, που για πρώτη φορά θα παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός με τον ίδιο να μιλάει με ειλικρίνεια για το νέο αυτό βήμα, τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς και πως βγήκε το όνομα της εκπομπής.

Μπροστάρης θα είναι λοιπόν στα Σαββατοκύριακα του Mega ο Κώστας Τσουρός με τον ίδιο να νιώθε πιο έτοιμος από ποτέ να κάνει αυτό, που ονειρευόταν στην τηλεόραση, εστιασμένο στην ενημέρωση.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουροού για τη νέα του εκπομπή στο Mega

«Βγήκε πάνω στην κουβέντα και λέγαμε για το τι θα κάνουμε στην εκπομπή και έλεγαν όλοι ''Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα'' και λέω παιδιά: «Αυτό είναι, από τη στιγμή, που όταν συζητάμε για την εκπομπή, αυτό μας έρχεται στο μυαλό, αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός.

Tο σχόλιο της Γερμανού στην ανάρτηση του Τσουρού για τη νέα του εκπομπή

Την Παρασκευή 28/7, ο ίδιος προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προετοιμάζοντας τους τηλεθεατές και πιστούς ακόλουθούς του, με την Ναταλία Γερμανού να του σχολιάζει, ευχόμενη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.

«Από Σεπτέμβρη θα τα λέμε αλλιώς...», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Η παρουσιάστρια του ALPHA τότε, επισήμανε: «Καλή αρχή αγάπη μου. Ήταν δίκαιο. Έχεις όλη μου την αγάπη σταθερά αμείωτα και σε καμαρώνω. Και το ξέρεις!!».

Ναταλία Γερμανού σε Τσουρό