Πολλά ερωτηματικά με τη νέα ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη - Η νέα ''σπόντα'' μετά την κρίση στο γάμο της

«Όσο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mariada.s.pieridi - Instagram
mariada.s.pieridi - Instagram

Η προσωπική ζωή της Μαριάντας Πιερίδη έχει βγει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, καθώς ειπώθηκε ανοιχτά, πως ο επί 9 χρόνια γάμος της με το Δημήτρη Κατριβέση περνάει κρίση.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της τραγουδίστριας στο Super Κατερίνα ξεκαθαρίστηκαν όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή, καθώς στη συνέχεια πήρε δημόσια λόγο και ο σύζυγός της Μαριάντας (δείτε εδώ).

Σε κάθε περίπτωση, η κρίση της Πιερίδη στο γάμο της είναι αυτή, που έχει ταράξει τις ισορροπίες της γενικότερα με τα posts της στο instagram να είναι αινιγματικά, όπως αυτό, που έκανε την Πέμπτη 21/9.

Η νέα όλο νόημα ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη

«Καλημέρα», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη.

Η Πιερίδη ξεκαθάρισε για την κρίση στο γάμο της

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Μαριάντα Πιερίδη σήμερα Τετάρτη 20/9. Μεταξύ άλλων λοιπόν η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον εδώ και πολλά χρόνια σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση.

Η Μαριάντα Πιερίδη λοιπόν, μιλώντας στο Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της εκπομπής Καλοκάιρι Yes, της έστειλαν μηνύματα που αφορούσαν τον σύζυγό της και ήταν σίγουρη αιτία χωρισμού για ένα ζευγάρι. Μάλιστα, τα όσα της έστειλαν ίσχυαν, αφού το έψαξε και η ίδια, ενώ της το επιβεβαίωσε και ο ίδιος!

«Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το συναντήσω ξανά. Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό.

Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του. Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο, και ξέρεις ότι ένας άλλος άνθρωπος σε παρακολουθεί στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι στο διάλειμμα να σου στείλει κάτι. Ο κόσμος είναι κακός», συμπλήρωσε.

Στην συνέχεις πρόβαλλαν τις δηλώσεις που παραχώρησε ο σύζυγός της ακριβώς στην απέναντι εκπομπή Πρωινό, για τις οποίες είπε «Θέλω να είμαι ξεκάθαρη για να μην πηγαίνουν τα μυαλά των φίλων μου, των συνεργατών μου αλλού, ήμουν πολύ ξεκάθαρη από την πρώτη μέρα, μίλησα στον Θέμη Μάλλη, του είπα να στείλει μήνυμα και στον Νίκο Κοκλώνη. Προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο πιο καλά μπορούσα γιατί φοβήθηκα ότι μπορεί να έκανα κάποιο λάθος επικοινωνιακό είτε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, είτε σε κάτι άλλο και προσπάθησα να είμαι πάνω από όλα άνθρωπος».

«Το θέμα είναι ότι υπάρχει ο γιος μου, ο Νικόλας, ότι υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και όλα αυτά θα πρέπει πρώτα ο ίδιος ο Δημήτρης να τα ξεδιαλύνει στο μυαλό του, και αμέσως μετά να δούμε πως θα το διαχειριστούμε σαν ζευγάρι» ολοκλήρωσε.