Σήμερα 22/9 η βάφτιση του Πάρη: Τι θα φορέσει τελικά η Ιωάννα Τούνη - Το κοστούμι του Δημήτρη Αλεξάνδρου που θα αφήσει εποχή!

Όλες οι λεπτομέρειες για το event υπερπαραγωγή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σήμερα 22/9 η βάφτιση του Πάρη: Τι θα φορέσει τελικά η Ιωάννα Τούνη - Το κοστούμι του Δημήτρη Αλεξάνδρου που θα αφήσει εποχή!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ζωή της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, μια από εκείνες τις ημέρες που η γνωστή influencer προετοιμάζει εδώ και μήνες και θέλει όλα να είναι τέλεια: Ο νουνίτο θα σταματήσει πια να λέγεται νουνίτο και... το όνομα αυτού, Πάρης!

Το dress code, το μενού και οι 500 καλεσμένοι στην βάπτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αρχικά όλη την διοργάνωση την έχουν αναλάβει ο διακοσμητής Στέφανος Μετενζής αλλά και ο Στήβεν Τούμπας, δυο πολύ καλοί φίλοι της Ιωάννας που τους εμπιστεύεται με τυφλά μάτια. Μπορεί να γνωρίζουμε πολύ καλά που βρίσκεται το κτήμα και πιο κτήμα είναι αλλά επειδή σεβόμαστε και την επιθυμία των γονιών δεν μπορούμε να σας κάνουμε αυτή την αποκάλυψη. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι πως το τοπίο είναι συγκλονιστικό όπως και τα όσα έχουν διοργανώσει κατά την διάρκεια της βραδιάς για τους καλεσμένους τους που... είναι πολλοί, με πολλά γνωστά ονόματα ανάμεσά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την βάπτιση του μικρού ήρθε από την Σουηδία και ο ετεροθαλής αδερφός της Ιωάννας που είναι κούκλος (δείτε φωτογραφίες του εδώ) ενώ καλέστηκε και η Ολλανδέζα αδερφή της (δείτε την εδώ, μοιάζουν πολύ) οπότε αναμένουμε να δούμε αν αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα παρευρεθεί.

Σήμερα η βάφτιση του Πάρη: Τι θα φορέσει τελικά η Ιωάννα Τούνη - Το κοστούμι του Δημήτρη Αλεξάνδρου που θα αφήσει εποχή!
Instagram/@j.touni

Το dress code

«Coctail dress code» για chic parties όπως αρμόζει σε μια βάφτιση ή σε ένα πάρτι γενεθλίων, ενώ άκρως εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η Ιωάννα Τούνη που όσο προλαβαίνει κάνει ταυτόχρονα πρόβες για το φόρεμα - υπερπαραγωγή που θα φορέσει στην βάφτιση του γιου της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, δε, θα ντυθεί από τα χεράκια του Ερωτόκριτου ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Αναλαμβάνω να κάνω το κουστούμι του Δημήτρη, του Γιώργου (Μανίκα) και του Άγγελου (ο μικρός γιος του Μανίκα)».

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μανίκας με τον γιο του θα φοράνε το ίδιο χρώμα ενώ για τον Δημήτρη θα σχεδιάσει ένα πολύ ιδιαίτερο ρούχο με χρώμα που θα αφήσει εποχή όπως είπε και ο ίδιος ο Ερωτόκριτος.