Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κασσελάκη και δημοσιογράφο: «Μη με ξεδοντιάσετε» - «Δεν είναι ανάγκη να έχουμε ειρωνεία, εντάξει;»

Η έντονη στιγμή στον αέρα του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κασσελάκη και δημοσιογράφο: «Μη με ξεδοντιάσετε» - «Δεν είναι ανάγκη να έχουμε ειρωνεία, εντάξει;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στο Αιγάλεω για να πραγματοποιήσει μία από τις ομιλίες του και εκεί βρέθηκε πλήθος δημοσιογράφων να τον ακολουθεί για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις του. Όσο, λοιπόν, δεχόταν ερωτήσεις και οι κάμερες τον περιτριγύριζαν, συνέβη ένα έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και σε ρεπόρτερ καναλιού.

Οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση, χωρίς να είναι ακριβής ο λόγος. Οι θεωρίες είναι δύο: είτε ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εκνευρίστηκε με την ερώτηση που δέχθηκε είτε τσαντίστηκε καθώς επιθυμούσε να πραγματοποιήσει πρώτα τις δηλώσεις του και ο δημοσιογράφος τον διέκοψε.

Δείτε επίσης: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Στέφανος Κασσελάκης; Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το θερμό επεισόδιο του Στέφανου Κασσελάκη με δημοσιογράφο

Δημοσιογράφος: Τι απαντάτε στον Νίκο Φίλη που λέει ότι ήσασταν συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη;

Στέφανος Κασσελάκης: Όχι, μισό λεπτό θα κάνω…

Δημοσιογράφος: Να ρωτήσω, κι εγώ δημοσιογράφος είμαι, μη με ξεδοντιάσετε.

Στέφανος Κασσελάκης: Να σας πω κάτι, εγώ πήγα στην Καρδίτσα και είδα πόνο εκεί πέρα, δεν είναι ανάγκη να έχουμε ειρωνεία, εντάξει; Να σεβόμαστε τον κόσμο ο οποίος πονάει.

Δημοσιογράφος: Δεν έχω καμία ειρωνεία.

Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι εδώ για να απαντήσω ευγενικά. Λοιπόν πρώτα θα κάνω μία δήλωση και μετά θα απαντήσω ερωτήσεις, εντάξει;.