Άναυδοι όλοι στον αέρα του Happy Day: Ανακοίνωσε πως παντρεύεται τον επόμενο μήνα!

Κουμπάρος ο Νίκος Βουρλιώτης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άναυδοι όλοι στον αέρα του Happy Day: Ανακοίνωσε πως παντρεύεται τον επόμενο μήνα!

Έτοιμος να αλλάξει σελίδα στην ζωή του αποκάλυψε πως είναι, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day, ο γνωστός ράπερ Ισορροπιστής, ο οποίος δήλωσε πανευτυχής στο πλευρό της επί 5 χρόνια συντρόφου του, Κατερίνας και για πρώτη φορά δημοσιοποίησε πως όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη ημέρα, την ημέρα που θα ανταλλάξει μαζί με την αγαπημένη του όρκους αιώνιας αγάπης..

Παντρεύεται ο Ισορροπιστής

«Ναι παντρευόμαστε, ο γάμος είναι τον επόμενο μήνα! Το άφησα πολύ καιρό, μεσολαβήσανε σεισμοί, καταποντισμοί και πλημμύρες, κορωνοϊοί, ότι υπάρχει και νομίζω ότι βγαίνουμε σιγά σιγά στο φως και ήρθε η ώρα να προχωρήσω. Την λένε Κατερίνα, ένας πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος τον οποίο τον σέβομαι και του δείχνω την αγάπη μου, πιστεύω, κάθε μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ισορροπιστής ραπάρει και στις λαϊκές αγορές

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Παυλίδης αποκάλυψε πως εκτός από μουσικός είναι και Εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών. Έτσι λίγο μετά τα βραδινά live του ο ίδιος καλείται να ανοίξει τον πάγκο του στις λαϊκές αγορές.

«Νομίζω ότι και τα δύο συνδυάζονται. Είμαι και το πρωί και το βράδυ ράπερ και παραγωγός το ίδιο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε πως πριν το γάμο του γνωστού ράπερ που έχει δρομολογηθεί για τον επόμενο μήνα, τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι, πρώην παίκτες Survivor, προσκάλεσε μόνο 8 άτομα από το παιχνίδι).