Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου - Δήμητρας Βαμβακούση: Αυτοί είναι οι 8 Survivors καλεσμένοι τους

Κάποιους που περιμέναμε, δεν είναι στην λίστα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αυτή την Κυριακή 24/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Έπειτα από περίπου ένα χρόνο σχέσης πήραν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα με τις ευχές του Θεού.

Το προσκλητήριο έχει δημοσιεύσει ήδη ο κουμπάρος τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε το εδώ). Ο γάμος θα είναι ανοιχτός και οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 600. Η Δήμητρα έχει ήδη επιλέξει νυφικό (δείτε τις λεπτομέρειες) και ο Ντάνος κοστούμι (δείτε τι θα φορέσει).

Πολλά σχόλια έχουν γίνει σχετικά με τους καλεσμένους καθώς εκτός του ότι είναι πάρα πολλοί, έχουν προσκαλέσει και πρόσωπα που δεν γνωρίζουν. Όπως για παράδειγμα η Μπέττυ Μαγγίρα, η Σία Κοσιώνη κ.α. Βέβαια, ορισμένες παίκτες του Survivor δεν γινόταν να μην προσκαλεστούν.

Οι Survivor καλεσμένοι στον γάμο Αγγελόπουλου - Βαμβακούση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time και της Μάρτζυ Λαζάρου ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονται οι: Μπο, Στέλλα Χαμπέρη, Σάρα Εσκενάζυ, Γιώργος Χρανιώτης, Ηλίας Μπόγδανος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιάννης Σπαλιάρας, Ελένη Δάρρα.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι ακυρώσεις που ανακοινώθηκαν live μπροστά στις κάμερες!

Τα δυο βαρβάτα ονόματα που δεν έχουν καλέσει στον γάμο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και του Γρηγόρη Μπάκα, ο γάμος θα είναι ανοιχτός και οι καλεσμένοι (οι οποίο θα είναι περίπου 600) έχουν λάβει το προσκλητήριο ηλεκτρονικά, μέσω κινητού. Το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει νυφικό (δείτε τις δηλώσεις της Δήμητρας) και κοστούμι (δείτε τι θα φορέσει ο Ντάνος), ενώ έχουν επιλέξει και το πρόσωπο που θα τους επιμεληθεί το χτένισμα την ημέρα εκείνη και δεν είναι άλλος από τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Πολλά σχόλια έχουν γίνει σχετικά με τους καλεσμένους καθώς εκτός του ότι είναι πάρα πολλοί, έχουν προσκαλέσει και πρόσωπα που δεν γνωρίζουν. Όπως για παράδειγμα η Μπέττυ Μαγγίρα, η Σία Κοσιώνη κ.α.

Δυο πρόσωπα ωστόσο που πολλοί περίμεναν πως θα δουν στον γάμο είναι ο Κούλλης Νικολάου αλλά και ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του Survivor δήλωσε μάλιστα με χιούμορ στις κάμερες: «Δεν καταλαβαίνω γιατί να με καλέσει στον γάμο του. Να είναι καλά τα παιδιά, καλά στέφανα τους εύχομαι. Κάλεσε όλον τον ΣΚΑΪ εκτός από μένα; Τώρα θα το πάρω προσωπικά. Τώρα θέλω να πάω!».

Από την άλλη ο Κούλλης Νικολάου με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπρωταγωνιστεί επίσης μαζί του φέτος στην Γη της Ελιάς, είπε «Μέχρι στιγμής δεν με έχει καλέσει στο γάμο του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δεν το ήξερα και με πήρε τηλέφωνο μια δημοσιογράφος και με ρώτησε “θα πάτε στο γάμο του Αγγελόπουλου;” και της λέω “τι;”».