Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά Λιάγκα: «Ειδικούς χαιρετισμούς σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό! Κουράγιο αδέρφια»

Μετά τις σκληρές δηλώσεις του παρουσιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το όνομα του Γιώργου Λιάγκα έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας του ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, με την "ψεύτικη" γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη. Λίγοι είναι εκείνοι που τον στήριξαν (δείτε εδώ την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου), ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τον "καταδίκασαν".

Σε αυτούς απάντησε χθες (21/9) ο παρουσιαστής στον αέρα, λέγοντας πως αρκετοί από αυτούς έχουν ευεργετηθεί δίπλα του (δείτε εδώ τα σκληρά του λόγια). Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, το πρωί της Παρασκευής 22/9 κατά την έναρξη της εκπομπής του στο ραδιόφωνο, My Radio 104,6, πέταξε τη δική του σπόντα ως απάντηση στις δηλώσεις του. Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα.

Η σπόντα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Καλημέρα σε όλους τους εργαζομένους και στα παιδιά που πηγαίνουν τώρα στις εκπομπές τους. Ειδικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου και την πραγματική μου αγάπη σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό. Κουράγιο αδέρφια, τι να σας πω. Να είστε καλά! Εγώ είμαι εδώ, ό,τι θέλετε. Το ξέρετε το τηλέφωνο. Τουλάχιστον μας ακούτε για να μπορέσετε να το μεταφέρετε, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το διασκεδάζετε και περνάτε καλά. Δηλαδή δεν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει για να κάνετε αυτήν τη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.