«Πια δεν πατάει τη μπανανόφλουδα...» - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η αποκάλυψη για την κόντρα με τη Βίκυ Καγιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πια δεν πατάει τη μπανανόφλουδα...» - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να βγει στον αέρα ως η παρουσιάστρια του Shopping Star και τα σχόλια που δέχεται είναι ποικίλα και έντονα. Άλλοι την αποθεώνουν και τη στηρίζουν και κάποιοι την κράζουν και προσπαθούν να τη ρίξουν. Η ίδια, παρόλα αυτά, προσπαθεί να είναι ψύχραιμη και άνετη.

Τις δηλώσεις που έκανε περί σύγκρισης με τη Βίκυ Καγιά σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 22/9 στον αέρα του ALPHA και στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να επισημαίνει πως πλέον έχει αλλάξει στάση και δεν θέλει να συνεχίσει την κόντρα με την ξανθιά παρουσιάστρια και μοντέλο.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόντρα Παπαγεωργίου - Καγιά

«Τι κομψό κορίτσι, τι ωραία που απαντάει πάντα. Δηλαδή λες και το έχει προετοιμάσει», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και η παρουσιάστρια τόνισε με τη σειρά της: «Η αλήθεια είναι ότι ευτυχώς πια δεν πατάει τη μπανανόφλουδα, ώστε να μπει σε ένα πινγκ-πονγκ πιο επιθετικό με τη Βίκυ. Το έχει δει πιο χαλαρά. Είχε περάσει μια περίοδο τότε με υπονοούμενα, που δεν της έκαναν καλό. Τώρα που είναι χαλαρή, χαμογελαστή και το προσπερνάει κάνει την καλύτερη δουλειά».

«Επιτέλους ένας άνθρωπος είπε ότι έχει χορτάσει. Γιατί το αχόρταγο της ελληνικής κοινωνίας είναι φοβερό. Να και ένας που είπε "χορτάσαμε". Είπε ότι έχω και γερό και χορτάτο στομάχι», κατέληξε ο συνάδελφός της.

Δείτε επίσης: «Θα τα πάει μια χαρά η Ηλιάνα, μη σου πω και καλύτερα από τη Βίκυ Καγιά, γιατί τσιρίζει λιγότερο» - "Κόλαφος" η Ραμόνα Βλαντή