«Παντρεύτηκα 25 χρονών, ο Θοδωρής είναι...» Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Έλενας Γαλύφα στο Happy Day - Όλα όσα είπε για τον σύζυγο της και το ενδεχόμενο ενός παιδιου

Τι είπε για την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Παντρεύτηκα 25 χρονών, ο Θοδωρής είναι...» Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Έλενας Γαλύφα στο Happy Day - Όλα όσα είπε για τον σύζυγο της και το ενδεχόμενο ενός παιδιου

Για τον σύζυγο της Θοδωρή, το ενδεχόμενο ενός παιδίου και και το ξεκίνημα της ως fashion blogger, μίλησε η Έλενα Γαλύφα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, την Τετάρτη 20/9, στην εκπομπή Happy Day στον Alpha και την δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου,

Οι απόκαλύψεις της Έλενας Γαλύφα στο Happy Day

Η Έλενα Γαλύφα μίλησε αρχικά για τον άντρα της ζωής της τον Θοδωρή: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί και 15 χρόνια παντρεμένοι. Δεν έχουμε παιδιά κι αυτό καμία φορά βοηθάει. Νομίζω ότι σεβόμαστε ο ένας τα θέλω του άλλου.» (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες) ανέφερε η γνωστή blogger ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχαν χωρίσει πολλές φορές πριν παντρευτούν.

«Παντρεύτηκα 25 χρονών. Ο Θοδωρής είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου, πολύ πιο ώριμος και ίσως επειδή ήμουν πολύ μικρή και δεν το σκέφτηκα.»

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια βαθιά εξομολόγηση σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού.

«Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και να γίνω μαμά. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και θέλω να δώσω πάρα πολλή αγάπη σε ένα νέο πλάσμα. Επειδή μεγαλώνω, θα ήθελα να γίνω πιο νέα μαμά. Μετά σκέφτηκα ότι είναι πολύ εγωιστικό για εμένα και ότι σε όποια ηλικία κι αν κάνεις ένα παιδί, θέλει αγάπη» ανέφερε.

Η γνωστή blogger αναφέρθηκε και στο επαγγεματικό της ξεκίνημα και μίλησε για την απόφαση της να αφήσει μία θέση στο δημόσιο για να κυνηγήσει τα όνειρα της.

«Ήταν σαν να κούπωσαν όλα μαγικά. Έβγαλα χρήματα από τον δεύτερο μήνα.»

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξη της, η Έλενα Γαλύφα μίλησε για τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Όταν βγαίνει κάτι προς τα έξω, υπάρχει κάτι ήδη. Δεν υπάρχει καπνός δίχως φωτιά. Παρόλα αυτά μπορεί να συνεχίζεται και να διαιωνίζεται μία είδηση, ένας μύθος γύρω από ένα πρόσωπο, επειδή πουλάει.» και κατέληξε λέγοντας: «Από τη στιγμή που βγήκε σαν επιλογή η Ηλιάνα, θέλησαν την Ηλιάνα. Ούτως ή άλλως έχει περάσει από 40 κύματα και είναι στην τηλεόραση. Για να είναι κάτι έχει. Αν της πηγαίνει ή όχι, θεωρώ ότι είναι ένα εύκολο project επειδή το έζησα και έκανα δοκιμαστικό.»