«Έβαλε το χεράκι της και η Ελένη Μενεγάκη...» - Χαμός στο πλατό του Happy Day για την κόντρα Λιάγκα & Ουγγαρέζου

«Ποιος είναι ο Λιάγκας που λέει ότι εγώ τον έφτιαξα κι εγώ τον έκανα;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έβαλε το χεράκι της και η Ελένη Μενεγάκη...» - Χαμός στο πλατό του Happy Day για την κόντρα Λιάγκα & Ουγγαρέζου

Ο κακός χαμός επικρατεί στις σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά τις δηλώσεις του πρώτου για τα πρόσωπα που έχει ευεργετήσει που πλέον τον "καταδικάζουν" κάθε φορά που τον σχολιάζουν (δείτε εδώ αναλυτικά).

Στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, προβλήθηκε η σπόντα του δεύτερου (δείτε την εδώ) και τότε είναι που όλοι μαζί στο πάνελ, Τσιμτσιλή, Μεσσαροπούλου, Παπανώτας, Φραγκολιάς, ξεκίνησαν μία έντονη συζήτηση γύρω από τους δύο άντρες, με άλλους να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και άλλους να γίνονται έξαλλοι μαζί του, ενώ κάποιοι κατηγόρησαν και την Ελένη Μενεγάκη.

Χαμός στο Happy Day για τον Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι αισθάνεται αδικημένος, ότι ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκαν τέλεια τον χτυπάει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που δούλεψε κοντά μας και είχαμε και καλή σχέση δεν μπορεί να έχει την άποψή του.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Ποιος είναι ο Λιάγκας που λέει ότι εγώ τον έφτιαξα κι εγώ τον έκανα; Επίσης, στην έκταση που πήρε το θέμα έβαλε το χεράκι της και η Ελένη, η οποία ξαφνικά προασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λες και έχουμε ξεχάσει τι έχει συμβεί όταν τον είχε στην άκρη και δεν τον… έπαιζε. Ξαφνικά βγήκε να επισημάνει το ταλέντο του και ότι θα πρέπει να μείνει εκτός και ότι αξίζει;

Δημήτρης Παπανώτας: Ο Γιώργος τον έχει αυτόν τον σεβασμό για ανθρώπους που τον βοήθησαν. Εμένα μου φέρεται πάντα άψογα, ποτέ δεν με έχει κακολογήσει. Εγώ του βγάζω το καπέλο σε αυτό. Η Ελένη δίνει συμβουλές σε όσους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι κοντά της και απορώ πώς δεν έχει κάποια διευθυντική θέση προγράμματος.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Όταν όμως εσύ το ίδιο πρόσωπο πριν από έναν χρόνο το είχες βάλει στον πάγκο, γιατί ξύπνησες στραβά ή γιατί εκείνη την περίοδο δεν σου άρεσε ή δεν ξέρω κι εγώ γιατί… σημασία έχει ποιος σου λέει κάτι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όλοι στην τηλεοπτική πιάτσα μπορεί να κάνουμε ένα φάουλ, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Στα δύσκολα, όταν βάλλεσαι από παντού, περιμένεις οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις συνεργαστεί να μην είναι αυτοί που θα σε χτυπήσουν. Ο Γιώργος την πήρε την ευθύνη.

Κώστας Φραγκολιά;: «Πώς την πήρε την ευθύνη; Εδώ έλεγε να του στείλουν λουλούδια και σοκολατάκια – ζήτησε και συγκεκριμένη μάρκα – επειδή του ανακάλυψαν μία γιαγιά. Δηλαδή συγγνώμη… ο Λιάγκας έφτιαξε τον Ουγγαρέζο; Όλα τα πάνελ στην ελληνική τηλεόραση δεν ήθελαν τον Δημήτρη; Δεν έχω εγώ μια στήλη που γράφω για όλους και για όλα τα τηλεοπτικά; Αν έμενα έξω από το συγκεκριμένο, δεν θα ήμουν υποκριτής;

Δημήτρης Παπανώτας: Δεν ήταν μόνο συνεργάτες, παιδιά. Ήταν και κολλητοί. Εδώ του κρατούσε τα παιδιά.