«Αποκλείεται ο Γιώργος Λιάγκας να με χαρακτήρισε εμένα κακό παιδί» - Το ξεκαθάρισμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις σκληρές δηλώσεις του Λιάγκα

Τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ τους;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τα πρόσωπα που έχει ευεργετήσει και τώρα του έχουν στρέψει την πλάτη και τον κακολογούν με την πρώτη ευκαιρία. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, ανέφερε τα εξής: «Δύο άνθρωποι έχουν καθίσει δίπλα του, εγώ και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, υποθέτω, όμως πως αναφέρεται στον Δημήτρη Ουγγαρέζο».

Οι δηλώσεις αυτές αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής 22/9 στη ραδιοφωνική εκπομπή του τελευταίου και ο ίδιος, μετά τη σπόντα που πέταξε για τους εργαζόμενους στο Πρωινό, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι πιστεύει για τα λόγια του παρουσιαστή.

Το ξεκαθάρισμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις σκληρές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

«Και η Σάσα, και ο Τσουρός, και ο Λιανός, και η Φαίη έχει κάτσει δίπλα του, και ο Γεωργαντάς. Εγώ δε θα πέσω σε καμία λούμπα γιατί δεν έχει αναφερθεί το όνομά μου. Δε θα μπω ξαφνικά σε μια διαδικασία να απαντήσω και να σηκώσω ένα γάντι που δεν ξέρω αν έχει πέσει προς τη δική μου κατεύθυνση. Αν με ρωτάτε, αποκλείεται ο Γιώργος Λιάγκας να με χαρακτήρισε εμένα "κακό παιδί". Προχωράμε. Δε ξέρω σε ποιον αναφέρεται, αλλά εμένα δίνω πολύ λίγες πιθανότητες να με χαρακτήρισε "κακό παιδί"».

Χαμός στο Happy Day για τους δύο άντρες

Στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day όλοι μαζί στο πάνελ, Τσιμτσιλή, Μεσσαροπούλου, Παπανώτας, Φραγκολιάς, ξεκίνησαν μία έντονη συζήτηση γύρω από τους δύο άντρες, με άλλους να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και άλλους να γίνονται έξαλλοι μαζί του, ενώ κάποιοι κατηγόρησαν και την Ελένη Μενεγάκη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι αισθάνεται αδικημένος, ότι ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκαν τέλεια τον χτυπάει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που δούλεψε κοντά μας και είχαμε και καλή σχέση δεν μπορεί να έχει την άποψή του.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Ποιος είναι ο Λιάγκας που λέει ότι εγώ τον έφτιαξα κι εγώ τον έκανα; Επίσης, στην έκταση που πήρε το θέμα έβαλε το χεράκι της και η Ελένη, η οποία ξαφνικά προασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λες και έχουμε ξεχάσει τι έχει συμβεί όταν τον είχε στην άκρη και δεν τον… έπαιζε. Ξαφνικά βγήκε να επισημάνει το ταλέντο του και ότι θα πρέπει να μείνει εκτός και ότι αξίζει;

Δημήτρης Παπανώτας: Ο Γιώργος τον έχει αυτόν τον σεβασμό για ανθρώπους που τον βοήθησαν. Εμένα μου φέρεται πάντα άψογα, ποτέ δεν με έχει κακολογήσει. Εγώ του βγάζω το καπέλο σε αυτό. Η Ελένη δίνει συμβουλές σε όσους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι κοντά της και απορώ πώς δεν έχει κάποια διευθυντική θέση προγράμματος.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Όταν όμως εσύ το ίδιο πρόσωπο πριν από έναν χρόνο το είχες βάλει στον πάγκο, γιατί ξύπνησες στραβά ή γιατί εκείνη την περίοδο δεν σου άρεσε ή δεν ξέρω κι εγώ γιατί… σημασία έχει ποιος σου λέει κάτι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όλοι στην τηλεοπτική πιάτσα μπορεί να κάνουμε ένα φάουλ, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Στα δύσκολα, όταν βάλλεσαι από παντού, περιμένεις οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις συνεργαστεί να μην είναι αυτοί που θα σε χτυπήσουν. Ο Γιώργος την πήρε την ευθύνη.

Κώστας Φραγκολιά;: «Πώς την πήρε την ευθύνη; Εδώ έλεγε να του στείλουν λουλούδια και σοκολατάκια – ζήτησε και συγκεκριμένη μάρκα – επειδή του ανακάλυψαν μία γιαγιά. Δηλαδή συγγνώμη… ο Λιάγκας έφτιαξε τον Ουγγαρέζο; Όλα τα πάνελ στην ελληνική τηλεόραση δεν ήθελαν τον Δημήτρη; Δεν έχω εγώ μια στήλη που γράφω για όλους και για όλα τα τηλεοπτικά; Αν έμενα έξω από το συγκεκριμένο, δεν θα ήμουν υποκριτής;

Δημήτρης Παπανώτας: Δεν ήταν μόνο συνεργάτες, παιδιά. Ήταν και κολλητοί. Εδώ του κρατούσε τα παιδιά.