«Έχω κάνει one night stand αλλά...» Οι καυτές αποκαλύψεις της Χριστίνας Κολέτσα στο Breakfast@star

Έπαιξε Θάρρος ή Αλήθεια και μίλησε για όλα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Έχω κάνει one night stand αλλά...» Οι καυτές αποκαλύψεις της Χριστίνας Κολέτσα στο Breakfast@star

Σε άκρως καυτές και αποκαλυπτικές δηλώσεις για την ερωτική αλλά και προσωπική της ζωή προέβη η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα παίζοντας Θάρρος ή Αλήθεια με την Μαίρη Αργυριάδου, στην εκπομπή Breakfast@star που προβλήθηκε στις 22/9 στο Star.

Όλα όσα είπε η Χριστίνα Κολέτσα στο Breakfast@star

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της, τα one night stand, τα δώρα που έχει δεχτεί κατά καιρούς αλλά και για όλο το παρασκήνιο πίσω από την συναυλία της στα Κατεχόμενα.

«Έχω κάνει με έναν διάσημο σεξ που ήθελα. Τώρα έχω να κάνω δύο μέρες, αλλά γενικά δεν έχω κάνει και δέκα μήνες με ένα χρόνο. Έχω κάνει one night stand, αλλά κατέληξε σε σχέση.» τόνισε αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι σε σχέση. Εγώ νόμιζα ότι είμαστε καιρό μαζί κι αυτός δεν το ήξερε για καιρό. Ήμουν σε μία φανταστική σχέση μόνη μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχουμε αποφασίσει…ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του αγαπημένου της παρά τις επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

«Είναι αυτή η ιστορία που παίζει δύο χρόνια με τα on και off της. Μου έχουν κάνει δώρο αυτοκίνητο και δεν το δέχτηκα. Δέχτηκα μία τσάντα.»

Τι είπε για την εμφάνιση της στα Κατεχόμενα

Η Χριστίνα Κολέτσα αναφέρθηκε και στην συναυλία της στα Κατεχόμενα που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 2/9 σε γνωστό ξενοδοχείο - καζίνο, η οποία είχε προκαλέσει αντδράσεις στην Κύπρο.

«Κανόνισα να κάνω μία εμφάνιση στην οποία δεν μου διευκρίνισαν αν θα είναι μέσα ή από εκεί. Θεώρησα δεδομένο ότι θα είναι από τη δική μας πλευρά, οπότε όταν με ειδοποίησαν και με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν αφίσες στην άλλη πλευρά, απάντησα ότι θα είμαι πάντα στη σωστή πλευρά και όχι σε αυτήν που δεν πρέπει για όλους μας» τόνισε η Χριστίνα Κολέτσα.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό η Χριστίνα Κολέτσα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU και ήταν άκρως αποκαλυπτική για... διάφορες πτυχές της ζωής της (δείτε το backstage βίντεο αλλά και την συνέντευξή της εδώ!)