«Αυτό πρέπει να το πω...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση

«Το αποφασίσαμε πριν από ένα μήνα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτό πρέπει να το πω...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται σε δύο μέρες από σήμερα, Παρασκευή 22 Σεπτμεβρίου, και έχει δημιουργηθεί τεράστιος ντόρος γύρω από το μυστήριο και το ζευγάρι, καθώς όλα έγιναν πολύ βιαστικά, με πολλούς καλεσμένους, που ξεπερνούν τους 600 σε αριθμό, με πολλές λεπτομέρειες να έχουν γίνει ήδη γνωστές για την τελετή, αλλά και το γλέντι (δείτε εδώ τον χλιδάτο χώρο που θα ακολουθήσει ο χορός και το τραπέζι).

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, κυκλοφορούν δημοσιεύματα και φήμες που αναφέρουν πως το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει τόσο γρήγορα στη σχέση του, διότι η αθλήτρια περιμένει το πρώτο τους παιδί. Ο νικητής του Survivor μίλησε στο Πρωινό, εξηγώντας πως η απόφαση πάρθηκε πράγματι πολύ σύντομα, πριν από ένα μήνα, "φουντώνοντας" τις φήμες με τα λεγόμενά του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον γάμο μετά τις φήμες εγκυμοσύνης της Βαμβακούση

«Είμαστε κάτω από πίεση για ευνόητους λόγους, αλλά έχει ο Θεός. Τα bachelor party δεν είναι στο μυαλό μας τόσο σημαντικά, γιατί προέχουν άλλα πράγματα. Θα κοινωνήσουμε και ό,τι απαιτείται θα το κάνουμε.

Οι καλεσμένους είναι πάρα πολλοί φίλοι μας, σε αριθμό, και αισθάνομαι λίγο άβολα που πολλούς από αυτούς δεν κατάφερα να τους καλέσω στο τηλέφωνο και απλά στείλαμε το προσκλητήριο.

Γιατί είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, γιατί είναι πολύ πιεσμένα όλα λόγω της προετοιμασίας. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να τους δούμε όλους από κοντά. Τώρα αν έχουμε καλέσει και κάποιον που δεν αισθάνεται πολύ κοντά μας, εμείς καλέσαμε όσους αισθανόμαστε φίλους ή συνεργαστήκαμε ή έχουμε μια καλή σχέση. Δεν έγινε κάτι με πονηρή σκέψη.

Επειδή αποφασίσαμε - και αυτό πρέπει να το πω - για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, πριν από έναν μήνα, να γίνει το μυστήριο, καταλαβαίνετε τον βαθμό δυσκολίας και μπορεί να γίνουν και κάποια λάθη, που σημαίνει να έχουμε ξεχάσει κάποιον, να μην έχω καλέσει εγώ κάποιον, ή να έχει αποσταλεί σε κάποιους προσκλητήριο που είτε δεν είναι πολύ φίλοι μας, είτε μπορεί να μην το περίμεναν. Δεν έγινε κάτι πονηρό όμως», είπε χαρακτηριστικά.