«Χαμογελούσε μέχρι και την τελευταία ημέρα» - ''Λύγισαν'' Μενεγάκη & Χρηστίδου με την απώλεια της μητέρας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Χαμογελούσε μέχρι και την τελευταία ημέρα» - ''Λύγισαν'' Μενεγάκη & Χρηστίδου με την απώλεια της μητέρας της

Μια ιδιαίτερη, από καρδιάς συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου την Παρασκευή 22/9 στην εκπομπή Ελένη με την παρουσιάστρια να δέχεται πολύ όμορφα σχόλια από την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ).

Στην συνέχεια, η Σίσσυ μίλησε για τις πιο σημαντικές εξελίξεις της ζωής της - τα τελευταία χρόνια, που πέρασαν - όπως είναι το διαζύγιό της και η απώλεια της αγαπημένης της μητέρας.

Πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή, που η Χρηστίδου περιέγραψε στην Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της στο νοσοκομείο, πριν φύγει από τη ζωή με τις δύο γυναίκες να συγκινούνται φανερά στον αέρα του Mega.

Η συγκίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και της Ελένης Μενεγάκη για την απώλεια της μητέρας της

«Πίστευα, ότι δε μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Πίστευα, ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, δε θα μπορούσα να σταθώ, στάθηκα. Και με έκανε να νιώσω πάρα πολύ δυνατή εκείνη η στιγμή. Μετά έπρεπε να ζήσω όλη αυτή την ιστορία, όπως κάθε άνθρωπος τη ζει. Αλλά επειδή είχα περάσει πάρα πολύ πόνο και είχα και μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο, που γλίτωσε η ίδια, εκείνη η στιγμή ήταν μαγική παρόλο που ήταν τραγική. Κάναμε πολλή ώρα να φωνάξουμε τους γιατρούς», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εκεί πάνω που σαι μανούλα μου...»

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Τετάρτη 8/3 για όλες τις γυναίκες, μιας και παγκόσμια η συγκεκριμένη ημέρα έχει οριστεί για να γιορτάζεται το φύλο αυτό με τα social media να γεμίζουν από ευχές και ξεχωριστές αναρτήσεις.

Με τη σειρά της λοιπόν και η Σίσσυ Χρηστίδου μεταξύ πολλών Ελληνίδων του χώρου έσπευσε να κάνει την ανάρτηση της, την οποία και συνόδευε ένα πολύ πρωτότυπο και συγκινητικό μήνυμα.

Αφού λοιπόν, η παρουσιάστρια ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες μέσα από μια παιδική φωτογραφία της ίδιας στη συνέχεια, αποκάλυψε πως σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλια η μητέρα της, η οποία έχει φύγει πρόσφατα από τη ζωή (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση της Χρηστίδου 9 μήνες από τι θάνατο της μαμάς της).

«Τα μικρά κορίτσια μας, φωλιάζουν στην καρδιά μας όταν γινόμαστε γυναικες… Ριζώνουν μέσα μας και μας ακολουθούν.. Σε αυτές γυρνάμε πάντα και οι δικές τους φωνές μας οδηγούν.. Για αυτές γίνονται όλα και αυτές κάνουμε περήφανες..

Τα μικρά κορίτσια μας, είναι οδηγοί και έχουν πάντα τη σωστή απάντηση.. μας θυμίζουν τη διαδρομή.. αρκεί να τις θυμόμαστε.. να τις ακούμε.. Κράτα την φωνή της δυνατή μέσα σου γυναίκα. Γιατί μόνο τότε θα χαθείς.. μόνο αν χαθεί αυτή..
Χρόνια πολλά κορίτσια μου.. 8.3.23. Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω μανούλα μου.. Εκεί πάνω που σαι για πάντα κορίτσι.. Μου λείπεις..», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδουsissychristidou - instagram